Csaszarmetszes utan milyen szeklet a normalis?
1 hete volt csaszarom. Elejetol fogva buzos, nyalkas a szekletem amivel nem is foglalkoztam mert ugy gondoltam hogy normalis. Koraszulott lett a pici igy anyaszallon voltam de tegnap volt hasmenesem igy haza kellett jonnom. A hasmenes alabbhagyott de a szekletem meg mindig nyalkas es "lagyabb". Viszont ami kicsit aggaszt hogy tegnap ettem szezammagos etelt es nem emesztette meg a szervezetem teljesen egybe kijott a szezammag.. ami eddig nem volt egyszer se jellemzo.
Hetfon megyek haziorvoshoz de addig is szerintetek ez normalis lehet? Volt valakinek ilyen problemaja?!
#4! Az teljesen más. Jó, hogy ilyen felelősségteljes vagy. Valószínűleg semmi gond, nekem is lágyabb volt eleinte, de nyilván biztosra senki nem tudhatja. Mindenesetre tünet nélkül is fertőzhetnél. A legtöbb kórság már tünetek előtt is fertőz. Ez igaz az ott dolgozókra is. Ezért maximálisan tartsd be a higiéniai előírásokat. Többet nem tudsz tenni.
Szia!
2 hete volt császárom... ne tudd meg mi jött ki belőlem utána én ilyez még sosem éltem át..... első alkalommal én is normálisnak gondoltam hisz ezért is kaptam a kórházban másfajta ételeket, hogy laza legyen a dolog. De amikor már 7. alkalommal futottam akkor szóltam a dokinak. Végül széntablettákat adott és mondta ha nem javul tőle akkor vizsgálódik tovább, vesz leoltást. Addig én se mentem le a babák közé. Másnapra elmúlt szerencsére így zöld utat kaptam a dokitól is.
Azert megirom mire jutottunk hatha valaki egyszer hasonlo problemaval lesz es en se szeretem ha van egy kerdes es a kerdezo csak eltunik
Ezeken a tuneteken felul volt meg 1-2 amit a szulesnek tudtam be..
De kiderult hogy a baranyhimlo virusat kaptam el. Eddig pottyok nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!