Szerintetek orvosi mulasztas tortenhetett?
Egyik nap megjelentem a terhesgondozason ahol minden rendben talalt az orvos. 29 hetes voltam. Masnap megszuletett a babam ❤️
A szovettan szerint a terhesseg idejenek nem megfelelo fejlettsegu volt a mehlepeny. A koldokzsinorban 3 er lathato abbol egyik meszes.
Talan terhessegi magasvernyomas is kozrejatszhatott ( mindig rendben volt a vernyomasom, gyakran mertem otthon)
Ezen felul gyulladasos folyamat is lejatszodott amit a babam el is kapott. Plusz az egyik er a koldokzsinorba vizenyos volt. Lepeny rendellenesseg az oka.
Szerintetek ebbol nem kellett volna barmit is eszlelnie az orvosnak az ultrahangon?!
Kerdezte hogy van e folyas, mondtam neki hogy van de kaptal ra cliont es nem javult. Legyintett. De a papirra se irta fel.. hogy nemi panaszom lett volna. ( Ketto helyre jartam gondozasra)
Szerintetek mulasztas tortenhetett?
A lepény érettségét figyelik UH-n, az biztos rajta van a papíron is.
De ezek mind olyan dolgok, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni, nem tudják megállítani a lepény öregedését. Maximum ha beutal kórházba akkor tüdőérlelőt tudtak volna adni.
Kedves valaszolok :)
Szerencsere a pici jol van! Igen sokat szamithatott volna ha elozonap az orvos figyelmesen vizsgal meg es beutal a korhazba mert akkor meg tudom kapni a tudoerlelot es lehet nem kell intubalni napokra a picit. Mivel a legnehezebb ilyenkor a lelegeztetorol valo lejovetel.
Az se mellekes szerintem hogy a lakhelyunktol a legkozelebbi korhaz 40 km re van es a hozzank legkozelebbi korhaz ahol van PIC 70 km . A mentosoknek koszonhetoen hogy merlegeltek melyik korhazba menjunk fiam egybol a legmegfelelobb ellatast kaphatta. Ha rosszul dontenek akkor egy olyan korhazba visznek szulni ahol gyermekorvos csak ugyeletbe van es neki is at kell jonni a masik korhazbol mert helybe nincs..
Arrol nem is beszelek hogy 00: 30 kor ebredtem kellemetlen feszito erzesre es mar 5 orakkor meg volt a baba rengeteg magneziumos visszatartast kovetoen ami enyhitette a fajasokat. Hirtelen jott minden..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!