Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek orvosi mulasztas...

Szerintetek orvosi mulasztas tortenhetett?

Figyelt kérdés

Egyik nap megjelentem a terhesgondozason ahol minden rendben talalt az orvos. 29 hetes voltam. Masnap megszuletett a babam ❤️

A szovettan szerint a terhesseg idejenek nem megfelelo fejlettsegu volt a mehlepeny. A koldokzsinorban 3 er lathato abbol egyik meszes.

Talan terhessegi magasvernyomas is kozrejatszhatott ( mindig rendben volt a vernyomasom, gyakran mertem otthon)

Ezen felul gyulladasos folyamat is lejatszodott amit a babam el is kapott. Plusz az egyik er a koldokzsinorba vizenyos volt. Lepeny rendellenesseg az oka.

Szerintetek ebbol nem kellett volna barmit is eszlelnie az orvosnak az ultrahangon?!

Kerdezte hogy van e folyas, mondtam neki hogy van de kaptal ra cliont es nem javult. Legyintett. De a papirra se irta fel.. hogy nemi panaszom lett volna. ( Ketto helyre jartam gondozasra)

Szerintetek mulasztas tortenhetett?

szept. 26. 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Lehet, de ezesetben a betegjogi képviselőt keresd fel, mi itt nem tudunk segíteni.
szept. 26. 12:37
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

A lepény érettségét figyelik UH-n, az biztos rajta van a papíron is.

De ezek mind olyan dolgok, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni, nem tudják megállítani a lepény öregedését. Maximum ha beutal kórházba akkor tüdőérlelőt tudtak volna adni.

szept. 26. 12:59
 3/6 babyboom567 ***** válasza:
100%
jól van a babád?
szept. 26. 13:04
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ebből amit látnia kellett az orvosnak az az hogy a méhlepény nem volt megfelelő illetve a köldökzsinór áramlását is látnia kellett volna.
szept. 26. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
4es vagyok. Még annyi hogy ha ezeket akkor ott közölte is volna akkor se tudtak volna ellene semmit tenni. Max kórházba küld és kapsz tüdő érlelőt de ebben az esetben is ugyan úgy megszületett volna a baba.
szept. 26. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Kedves valaszolok :)

Szerencsere a pici jol van! Igen sokat szamithatott volna ha elozonap az orvos figyelmesen vizsgal meg es beutal a korhazba mert akkor meg tudom kapni a tudoerlelot es lehet nem kell intubalni napokra a picit. Mivel a legnehezebb ilyenkor a lelegeztetorol valo lejovetel.

Az se mellekes szerintem hogy a lakhelyunktol a legkozelebbi korhaz 40 km re van es a hozzank legkozelebbi korhaz ahol van PIC 70 km . A mentosoknek koszonhetoen hogy merlegeltek melyik korhazba menjunk fiam egybol a legmegfelelobb ellatast kaphatta. Ha rosszul dontenek akkor egy olyan korhazba visznek szulni ahol gyermekorvos csak ugyeletbe van es neki is at kell jonni a masik korhazbol mert helybe nincs..

Arrol nem is beszelek hogy 00: 30 kor ebredtem kellemetlen feszito erzesre es mar 5 orakkor meg volt a baba rengeteg magneziumos visszatartast kovetoen ami enyhitette a fajasokat. Hirtelen jott minden..

szept. 27. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!