Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan fogok én szülni, ha...

Hogyan fogok én szülni, ha teljesen pánikba jövök egy sima orvosi ellátástól is?

Figyelt kérdés

A fogorvos alig tud dolgozni a számban, úgy remegek.

Az előtt pár héttel, hogy teherbe estem, levették egy anyajegyemet. Ott is olyan erős hányingerem és pánikrohamom lett, hogy teljesen kifordultam magamból, vacogtam, nem tudtam felvenni azt a testhelyzetet, amit az orvos kért.

Ha belegondolok, ezeknél a műveleteknél én csak egy “eszköz” voltam, de szülésnél sokkal inkább részt kell majd vennem a dolgokban. Félek, hogy ott is pánikrohamot fogok kapni, vagy valami hasonló. Igazából, már egy megfázás miatti h.o.-i vizsgálaton is megemelkedik a pulzusom.

14hkm

2023. márc. 11. 16:10
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Ja, és eddig 2 ultrahangom volt. Terhesség megállapítás és a genetikai. Ott is féltem, bár inkább amiatt, hogy minden rendben legyen a kicsicel.
2023. márc. 11. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
22%
Akkor valószínűleg császárral.
2023. márc. 11. 16:12
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Gyerek még nem maradt bent.. 😂
2023. márc. 11. 16:13
 4/17 A kérdező kommentje:

Emiatt császároznak? És ha minden rendben van amúgy, akkor miért császároznának?

Ha itthon, nyugiban szülhetnék, nem lennék pánikos. De nincs 15 percen belül kórház.

2023. márc. 11. 16:14
 5/17 anonim ***** válasza:
66%

"Ha itthon, nyugiban szülhetnék,"

OTTHON nem tudsz nyugiban szülni!

2023. márc. 11. 16:16
 6/17 anonim ***** válasza:
80%
Ott nem lesz időd panikolni, a tested át fogja venni az irányítás5. Ott nem eszköz vagy hanem a cselekvő, nem rajtad csinalnak valamit, hanem te csinalod.
2023. márc. 11. 16:43
 7/17 anonim ***** válasza:
86%

De miért nem kezelteted magad ?! Én nem értem én is pánik beteg vagyok/voltam mindig egekbe volt a vérnyomásom a dokinál be is kellet állítani 20 hét után, a tűktől meg még rosszabul vagyok.

Ezért nem császároznak de elvileg ezzel ha tényleg hivatalos akkor kérheted orvosi igazolással. De nem ajánlom, és ismétlem keress segítséget egy gyerekkel nem lesz egyszerű az elején.

2023. márc. 11. 18:20
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Csináltatsz papírt a pánikbetegsegrol és ezzel császárt kérvényezel,de így is úgy is pánikolni fogsz.
2023. márc. 11. 18:21
 9/17 anonim ***** válasza:
39%

Programcsászárral, és kezdd intézni a megfelelő leletekkel - pszichiátertől - mert FIXEN pánikolni fogsz.

Nagynéném is pánikrohamot kapott, sürgősségi császár lett a vége.

A kedves, magát nagyon poénosnak vélő 3-asnak üzenem, nem maradt benn, de nem mindegy, hogy élve születik meg, vagy meghal, mert az anya olyan szintű pánikrohamot kap, hogy képtelen kinyomni, vagy tágulási problémák lépnek fel.

2023. márc. 11. 18:25
 10/17 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy a császártól jobban rettegek. Ha lehetséges és nincs semmi baj, ami hátráltatna a természetes szülésben, meg akarom próbálni. Csak félek.

Egyébként járok pszichológushoz, pont emiatt, meg amiatt is, mert nehezen jött össze a baba, amiatt kezdtük és közbe emiatt is járok. Nem vagyok a mindennapokban pánikolós egyébként, csak “fehérköpeny fóbia” féleségem van.

2023. márc. 11. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!