Hogyan fogok én szülni, ha teljesen pánikba jövök egy sima orvosi ellátástól is?
A fogorvos alig tud dolgozni a számban, úgy remegek.
Az előtt pár héttel, hogy teherbe estem, levették egy anyajegyemet. Ott is olyan erős hányingerem és pánikrohamom lett, hogy teljesen kifordultam magamból, vacogtam, nem tudtam felvenni azt a testhelyzetet, amit az orvos kért.
Ha belegondolok, ezeknél a műveleteknél én csak egy “eszköz” voltam, de szülésnél sokkal inkább részt kell majd vennem a dolgokban. Félek, hogy ott is pánikrohamot fogok kapni, vagy valami hasonló. Igazából, már egy megfázás miatti h.o.-i vizsgálaton is megemelkedik a pulzusom.
14hkm
Emiatt császároznak? És ha minden rendben van amúgy, akkor miért császároznának?
Ha itthon, nyugiban szülhetnék, nem lennék pánikos. De nincs 15 percen belül kórház.
"Ha itthon, nyugiban szülhetnék,"
OTTHON nem tudsz nyugiban szülni!
De miért nem kezelteted magad ?! Én nem értem én is pánik beteg vagyok/voltam mindig egekbe volt a vérnyomásom a dokinál be is kellet állítani 20 hét után, a tűktől meg még rosszabul vagyok.
Ezért nem császároznak de elvileg ezzel ha tényleg hivatalos akkor kérheted orvosi igazolással. De nem ajánlom, és ismétlem keress segítséget egy gyerekkel nem lesz egyszerű az elején.
Programcsászárral, és kezdd intézni a megfelelő leletekkel - pszichiátertől - mert FIXEN pánikolni fogsz.
Nagynéném is pánikrohamot kapott, sürgősségi császár lett a vége.
A kedves, magát nagyon poénosnak vélő 3-asnak üzenem, nem maradt benn, de nem mindegy, hogy élve születik meg, vagy meghal, mert az anya olyan szintű pánikrohamot kap, hogy képtelen kinyomni, vagy tágulási problémák lépnek fel.
Az az igazság, hogy a császártól jobban rettegek. Ha lehetséges és nincs semmi baj, ami hátráltatna a természetes szülésben, meg akarom próbálni. Csak félek.
Egyébként járok pszichológushoz, pont emiatt, meg amiatt is, mert nehezen jött össze a baba, amiatt kezdtük és közbe emiatt is járok. Nem vagyok a mindennapokban pánikolós egyébként, csak “fehérköpeny fóbia” féleségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!