Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az első szükségem kegyetlen...

Az első szükségem kegyetlen 30 óra volt. A másodikkal mire számíthatok ?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lehet előre tudni, és minden szülés és test más de így az utolsó hetekre nagyon gyomoridegem lett. 37 hetes vagyok, eddig is gyakran eszembe jutott hogy nem lesz egyszerű de megcsinálom, viszont egy pár napja rendesen pánikolok, hogy nem fogom kibírni, mert sokan mondták sokkal intenzívebb lesz. Az első fájástól 30 óra lett mire meglett az első kislányom. Már nagyon fáradt voltam és akkora fájásaim voltak nem láttam az utolsó pár órában.

szept. 23. 15:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Első és második is 17 óra volt az első fájástól. Megszenvedtem mindkettővel.

Viszont az elsőnél rengeteg vért vesztettem, magamon kívül voltam, WC-re sem tudtam elmenni, mert majdnem elájultam, a gátam meg utána hetekig fájt.

A második után csak legyengültem, de teljesen jól voltam, a saját lábamon mentem be a gyermekágyra, és toltam be a kislányom.

A harmadik indított volt, 7 óra, de ott meg komplikációk voltak. Bár azon a szülésznő is meglepődött, hogy 3 adag EDA után én hogy álltam fel és mentem ki pisilni, mikor a katétert akarta hozni.

(Mondom, én szóltam, hogy nem hatott az a szar, de nem hitték el...)

Én is nagyon parázok a negyediktől, főleg, hogy évek teltek el...

szept. 24. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon fèltem a második szüléstől. Időben nem volt rövidebb, de az előző szülésből tanulva, én próbáltam minél több időt itthon tölteni, itthon vajúdni. Nekem sokat segített az itthoni környezet. A kórházban pedig nagyon gyorsan történtek az események, gyorsan tágultam, a fájdalmat is jobban éltem meg, a kitolás is nagyon gyorsan ment. Még viccelődni is volt kedvem/erőm az utolsó pillanatokban is. Szóval nekem határozottan könnyebb volt a második, kívánom, hogy neked is az legyen! :)
szept. 25. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia . Általában gyorsabb a dolog.

Első kislányom , első fájásoktol számolva 28 óra volt ,nem voltam magamnál az utolsó pár órában.

Második baba indított oxival,3 óra mindennel együtt. (Jobban fájt talán)

Harmadik baba első fájás után 1.ora 45 perc ( ebből 45 perc volt kb a kitolas/volt egy kis komplikáció) itt az utolsó 4-5 fájás fájt többit mosolyogva turtem:)Mindenre emlékszem,és nő élmény volt idén áprilisban.

Kitartást,és könnyű szülést!

szept. 26. 02:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!