Az első szükségem kegyetlen 30 óra volt. A másodikkal mire számíthatok ?
Első és második is 17 óra volt az első fájástól. Megszenvedtem mindkettővel.
Viszont az elsőnél rengeteg vért vesztettem, magamon kívül voltam, WC-re sem tudtam elmenni, mert majdnem elájultam, a gátam meg utána hetekig fájt.
A második után csak legyengültem, de teljesen jól voltam, a saját lábamon mentem be a gyermekágyra, és toltam be a kislányom.
A harmadik indított volt, 7 óra, de ott meg komplikációk voltak. Bár azon a szülésznő is meglepődött, hogy 3 adag EDA után én hogy álltam fel és mentem ki pisilni, mikor a katétert akarta hozni.
(Mondom, én szóltam, hogy nem hatott az a szar, de nem hitték el...)
Én is nagyon parázok a negyediktől, főleg, hogy évek teltek el...
Szia . Általában gyorsabb a dolog.
Első kislányom , első fájásoktol számolva 28 óra volt ,nem voltam magamnál az utolsó pár órában.
Második baba indított oxival,3 óra mindennel együtt. (Jobban fájt talán)
Harmadik baba első fájás után 1.ora 45 perc ( ebből 45 perc volt kb a kitolas/volt egy kis komplikáció) itt az utolsó 4-5 fájás fájt többit mosolyogva turtem:)Mindenre emlékszem,és nő élmény volt idén áprilisban.
Kitartást,és könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!