Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszéssel és természet...

Császármetszéssel és természetes szüléssel szült édesanyák, éreztek kötődésbeli különbséget a gyermekeitek között?

Figyelt kérdés
2 természetes szülés után most (valószínűleg) császár lesz harántfekvès miatt.
szept. 7. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik gyermekem nagyon, a másik még jobban kötődik hozzám 😊
szept. 7. 19:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a csaszarhoz tudok hozzászólni, bocsi, mert nem szültem (még) természetes úton. Úgy érzem, a fiammal ennél jobban, erősebben nem kotodhetnenk egymáshoz. Hidd el, hogy a legkevésbé sem ezen múlik ...
szept. 7. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
A kötődés fejben dől el. Rá kell hangólodni egyeseknek.Császárral szültem,mai napig csak akkor alszik el ha engem ölelhet. Nekem nehezen ment a kötődés mert minden túl gyorsan történt,de kialakult így is.
szept. 7. 22:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzek. Semmi jelentősége.
szept. 8. 07:28
 5/8 anonim ***** válasza:
56%
Én éreztem, császárral szültem. Vagyis nem biztos, hogy az kötődés beli probléma volt. Hanem egyszerűen az, bogy megváltozott az életem egy baba mellett, meg konstans szoptatás így nehéz volt kicsit belerázódni az anya szerepbe. Kb 2 hétig nehéz volt. Gondolom a hormonok is közrejátszottak.
szept. 8. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
2 sima szülés, majd a harmadik sürgősségi császár. Semmi különbség. Egyedül azt érzem, hogy hálás vagyok és mázlista, hogy itt van mindhárom gyeremekem épen és egészségesen. 🥰
szept. 8. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:

5ös vagyok

Akkor nekem tuti a hormonok, vagy szülés utáni minidepi, vagy a realizáció, hogy a korábbi életemnek vége lett lehetett a ludas az itteni válaszokat elnézve. Amúgy a szülésem úgy alakult ahogyan szerettem volna. Mindenesetre hamar belerázódtam az új szerepbe és imádom :D

szept. 8. 16:26
 8/8 anonim ***** válasza:
53%
Egyáltalán nem kötődtem hozzá. Reggel bementem rá egy órára már kint volt. Programozott császárom volt,de aztán kialakult a napokkal a kötődés ahogy kell. Kell egy kis idő hisz már nem az ember hasában van,teljesen normális az is ha nincs egyből kötődés.
szept. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!