Őszintén a 2. Szüleiről ?
Sziasztok.Az első szülésem nagyon hosszú és fájdalmas volt.Tudom,a szülés ezzel jár és a gyereket nem adják ingyen ! Viszont az első fájástól az utolsóig én azt hittem bele halok.30 óra volt. Mindenki azt mondta a szülés egy élmény és nagyon vagány lesz, nem is hallgattam meg semmi negatív történetet. Amit utólag ugy érzek hiba volt mert így nem tudtam felkészülni rendesen.Legalább mentálisan. Most várjuk a kistesót és érdekelne, hogy a második szülés kinek mennyire hasonlított az elsőre ?
Most be vezetek minden " népi hagyományt " :D datolya, málnalevél tea..
Nekem az első kegyetlen volt, én is kissé vakon mentem bele, 24 óra volt, végén már bármit megtettem volna, csak legyen vége.
Másodiknál elmentem dúlás felkészítőn át mindenre is, hogy sokkal okosabb legyek, tudjam mi vár. Ott magzatvízelfolyástól 5 óra volt, de csak 2-ben voltak fájások, a többiben nem volt semmi. Ha létezik álomszülés, nekem ez volt az. Nagyon ajánlom a dúlás szemléletet, nem az ezoterikus humbug verziót, hanem olyat, ahol pontosan elmagyarázzák a folyamatot, biológiailag, mert sokat segít, ha tudod, mit kell tenned és mit nem. Én úgy mentem, hogy pontosan tudtam mit akarok, és mit nem, és mi az a pont, ameddig kiállhatok ezért bárhogy, mi az, aminél engednem kell az orvosnak. Ezek nagyon sokat segítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!