Termeszetes uton szultem es nem adtak beontest , mondvan “mar nem szoktak. “
En kertem de mar keso volt nem tudtak adni, mert mar jott a tolofajas. Hat nem kakiltam be hala Istennek 🤔🙂
De lehetett volna maskepp is. Na azt tuti rosszul eltem volna meg.
szept. 1. 01:33
4/10 anonim válasza:
Császároztak, de nálunk mem része a protokollnak a beöntés.
Mondjuk nálam nem is lett volna rá szükség, mert még otthon minden kijött belőlem, aminek lehetett. A vajúdásnál ugyanis a szervezet gyakran megszabadul a salakanyagtól.
szept. 1. 10:04
5/10 anonim válasza:
Program Császár volt beöntés nélkül. Semmi nem történt,ha mégis én nem vettem észre.
szept. 1. 11:25
6/10 anonim válasza:
Gondolom be lehet, de mivel odalent semmit nem érzel, ezt sem… szólni meg nem fognak róla.
szept. 1. 11:26
7/10 anonim válasza:
Elofordulhat, mert ilyenkor akaratlanul mozoghatnak az izmok, ezert.
De nem fogsz tudni rola, ahogy a 3-as se tudja, de szinte tuti hogy bekakilt, termeszetes szulesnel meg az iszonyatos gorcs es nyomas hatasara a szervezet loki ki magabol a felesleget. :D
Viszont halalosan lenyegtelen tenyleg.
szept. 1. 12:42
8/10 anonim válasza:
Sajnos be. Kaptam beontest de biztos maradt bent. Beszurtak a gerincbe a tut,hatott ,hatradoltem mar zsibbadt a labam de ereztem,hogy kifolyt,elengedett az izom, holyagba kateter volt mar,a pisi abba ment, es a doktorok oda is neztek a mutoasztalra a fenekemhez,ugyhogy tuti jott. Nagyon szegyelltem magam. Ez van :((
szept. 1. 13:42
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem,
szept. 1. 13:42
10/10 anonim válasza:
Nem volt beöntés ,de császár előtt tilos volt ennem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!