Mi történik azokkal, aki visszautasítják az indítást/programcsászárt?
Figyelt kérdés
Írnátok légyszi, olyanok, akik meglépték, arról, hogy mi történt utána? Hogy bántak veletek? Megcsinálták-e azért a vizsgálatokat? Ott szültetek végül, ahol a konfliktus volt?aug. 12. 17:57
31/40 A kérdező kommentje:
#30! És akkor ezzel bizonyított, hogy ez a helyes és indokolt?
aug. 15. 10:16
32/40 anonim válasza:
Nem, azt egy szóval nem mondtam, hogy helyes. Elutasíthatod nyugodtan az indítást, ez a te dolgod.
33/40 anonim válasza:
26# vagyok. Kérdező igazából bármit visszautasíthatsz. Esetleg másik közeli kórházba szülni? Én bekerültem az első trimeszter végén egy kisvárosi kórházba innen 120 km-re, voltak ott bőven dolgok, rendszeresen a saját orvosommal konzultáltam, aki a második hétnél javasolta, hogy saját felelősségre jöjjek haza, majd itt ellátnak ha szükséges. Végül nem volt az, azt se értették itt megyeszékhelyen, hogy ott miért nem engedtek haza. De a lényeg, hogy amikor ezt közöltem ott bizony ment a lelki terror, zárójelentést is csak odavágták. Alá kell írni, hogy vállalod a felelősséget, vállaltam azt is, hogy ha a kórházból kilépve esetleg elönt a vér, akkor az az én felelősségem illetve meg lett volna a stílus ahogy fogadnak újra. Ehhez az kellett, hogy képbe legyek, hogy ténylegesen nincs gond, ehhez viszont kellett az orvosom, egy külön szakvélemény is. Tehát visszautasíthatod igazából, aláírod. Azt tudom, hogy sokan szeretnék azt, hogy szeretnének visszautasítani egy ilyen jellegű dolgot és az orvos vállalja a felelősséget, azt is ha gond lesz és perelnéd, de ez nem ilyen.
34/40 anonim válasza:
Surgossegi csaszart nem lehet visszautasitani, beleegyezzes nelkul avatkoznak kozbe az orvosok ha veszelynek van kiteve az anyuka vagy a magzat. Egyebkent engem is erdekel ez a tema hogy mi lesz ha visszautasitom. Bar igy a 25 het kornyeken mar ugy gondolom hogy teljesen az orvosokra bizok majd minde t
35/40 anonim válasza:
Utolsó: igazából azt is vissza lehet utasítani. Nem írod alá a beleegyező nyilatkozatot. Más kérdés hogy érdemes-e. Onnantól a kórház nem fog felelősséget vállalni, ha valakivel baj történik. De elméletileg lehetséges a sürgősségi császárnál is.
36/40 anonim válasza:
35
A sürgősségi császárt nem lehet visszautasítani. Ha nem írod alá a beleegyező nyilatkozatot, akkor két lehetőségük van:
1. Azonnali eljárást kérnek a gyamhivataltol, mert veszelyezeted a magzatot. Ezzel igen xarul jársz, mert élve haza se engedik majd veled az újszülöttet, később pedig folyamatosan ellenőrizni fognak.
2. Sokkal egyszerűbb, simán megmutenek, mondván épp elajultal, nem volt idő alá íratni semmit, életmentő műtét volt
37/40 anonim válasza:
Oroshazan fogok szulni, es ott a nyilvanos informaciok kozott ott van hogyha a magzatra vagy anyukara akarcsak egeszsegkarosodss gyanuja all fent beleegyezes nelkul vegizik el a beavatkozast.. egybekent se lehet eletmento beavatkozast visszautasitani
38/40 anonim válasza:
"...egybekent se lehet eletmento beavatkozast visszautasitani"
Hogyne lehetne. Cselekvokepes nagykorukent siman. Kivéve, ha terhes az illető és a magzat már túl van a 24. héten.
39/40 anonim válasza:
37-es, ebbe sok mindent bele lehet magyarázni sajnos. Mai napig van olyan orvos aki szerint szètszakadsz, ha nem csinál gátmetszést, vagy veszélyes a terminustúllépés.
40/40 anonim válasza:
Vissza lehet utasitani csak leszarjak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!