Mi történik azokkal, aki visszautasítják az indítást/programcsászárt?
#8! Persze, könnyebb lenne, igazad van, de nekem oda még vissza kell menni párszor, így nem szívesen nevezném meg nyilvánosan. Biztos kórház függő is, de gondolom, sehol se szeretik, ha szembe mész a protokollal, így általában is érdekel, mire számíthatok. (Eddig semmi jóra😂)
#9! Ha nem értesz valamihez, még mindig nem kötelező válaszolni. Nincs szó sürgősségi császárról.
"Azt elarulom, terhes nő esetén gondatlan veszelyeztetesnek számít, ha nem egyezés bele a műtétbe"
Gondolom, a sürgősségi császárnak feltétele az ok megnevezése is. Feltételezem, se a hibátlan méhlepény, se a tökéletes áramlás, se a jó NST, se az átlagos magzatvíz, se a normál vérnyomás és cukorértékek, se a fejvégű magzat stb.NEM OK! Biztos szereted a krimiket, de ki kell ábrándítsalak, nincs itt semmi látnivaló, jelenleg egy problémamentes terhességről van szó, nem kell rám küldeni a TEK-et🤣
#12! Hidd el, választanék én, ha lenne szabad orvosválasztás😂
Egyelőre nekik kéne olyan munkahelyet választani, ahol nem kell hétvégén és ünnepnapokon dolgozni, mert a szülészet nem az.
#14! Neked tényleg ennyire nincs életed, hogy még mindig az én kérdésemen lovagolsz?🤣
Legyél kreatív, írjál ki te is egyet és ott lesz kivel beszélgetned.😉
#17! Köszi a választ, de a kötözködő válaszoló vitte el császár irányába a kérdést. Esetemben elsősorban indításról van szó, a császár attól függ, hogy épp ki van bent a döntésnél.
Azért van a kérdésben mindkettő, mert egyrészt elég esélyes, hogy a császárban is érintett lennék, másrészt főleg az érdekel, mi az általános reakció az orvosok részéről a protokoll elutasítására, mindegy, hogy az náluk épp mi.
Sürgősségi császár esetén eleve meg se született volna a kérdés, mert ott van ok, amit nyilván el is fogadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!