Mi történik azokkal, aki visszautasítják az indítást/programcsászárt?
"Manapság nem annyira nyomatják a semmire a csaszarmetszest"
Neked ez a tapasztalatod, de miből gondolod, hogy mindenhol minden úgy van, mint nálatok? Előítélet az van, látom.
Inditast utasitottam el.
Igazabol csak annyirol volt szo,hogy ugye be akartak inditani a szulest, 40+2 napnal, mert naluk igy szokas. En befekudtem a korhazba, de az inditast nem engedtem, mert semmi nem indokolta, baba jol volt. Egy orvos volt csak bunko amugy velem emiatt, a tobbiek haladobb felfogasuak voltak.
Programcsaszar eseteben kernek masodvelemenyt amugy, ha nem teljesen egyertelmu a helyzet.
"Előítélet az van, látom."
Valóban. A te oldaladrol is rendesen. Vegulis hihető, hogy ok nélkül programcsászárt akar az orvos, pláne hogy neki a világon semmi haszna nem lehet belőle.
4-es, nyugodj mar le. Pl gdm eseten van, ahol automatikusan programcsaszar, pedig ez a tevhit mar reg megdolt, lehet termeszetes uton szulni, ha amugy minden rendben van.
Ezek a nem egyertelmu helyzetek, nem azok, ahol a magzat mittudomen, harantfekvesben van. Nyilvanvaloan epeszeu ember nem megy igy neki a termeszetes szulesnek.
#4!
1. Nem írtam, hogy programcsászárt akar, azt írtam, akinél indítást VAGY programcsászárt. Te már egy egesz sztorit hozzáköltöttél, azt is tudod, hogy indokolt, úgy, hogy semmi infód nincs a hátteréről.
2. Őszintén nem érdekel, hogy számodra mi hihető, mi nem. A kérdés azokhoz szól, akik utasították vissza valamelyiket, ha nem lenne egyértelmű a kérdésből. Láthatóan nem vagy érintett, nyugodtan lapozz tovább.
Nem Magyarországon történt: elment a magzatvizem. Nem jöttek a fàjàsok. Minden orszàgban megvan, hogy hàny óra/nap utàn ajànlanak indìtàst. Letelt az az idő, indítàst ajànlottak. Nem fogadtam el. Ctg eredmènye jó lett, fertőzèsre utaló jel nem volt. Elmondtàk, hogy legrosszabb esetben meg is halhat a gyerek. Megmondtam, hogy tudom, hogy csak azèrt kell elmondaniuk, hogy a felelőssèget jogi szempontból lepasszolják. Eltelt még egy nap, nem indult be a szülès. Akkor már elfogadtam az indítàst.
Összesen 89 óra telt el a mazatvíz elfolyàsàtól a szülèsig. Indìtàs utàn 7 óràn belül megszültem. Hüvelyi ùton.
Magyarorszàgon ennyi időt nem vartak volna , beleerőltettek volna az indìtasba, màsok a szokàsok, időhatàrok. Làtszott, hogy nem tetszik a döntèsem, de elfogadtàk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!