Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi történik azokkal, aki...

Mi történik azokkal, aki visszautasítják az indítást/programcsászárt?

Figyelt kérdés
Írnátok légyszi, olyanok, akik meglépték, arról, hogy mi történt utána? Hogy bántak veletek? Megcsinálták-e azért a vizsgálatokat? Ott szültetek végül, ahol a konfliktus volt?

aug. 12. 17:57
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
62%
Lelki terror? Hát nem tudom, épeszű nő azért a gyereke életét helyezi előtérbe. Manapság nem annyira nyomatják a semmire a csaszarmetszest
aug. 12. 18:21
 2/40 A kérdező kommentje:

"Manapság nem annyira nyomatják a semmire a csaszarmetszest"

Neked ez a tapasztalatod, de miből gondolod, hogy mindenhol minden úgy van, mint nálatok? Előítélet az van, látom.

aug. 12. 18:29
 3/40 anonim ***** válasza:
81%

Inditast utasitottam el.

Igazabol csak annyirol volt szo,hogy ugye be akartak inditani a szulest, 40+2 napnal, mert naluk igy szokas. En befekudtem a korhazba, de az inditast nem engedtem, mert semmi nem indokolta, baba jol volt. Egy orvos volt csak bunko amugy velem emiatt, a tobbiek haladobb felfogasuak voltak.

Programcsaszar eseteben kernek masodvelemenyt amugy, ha nem teljesen egyertelmu a helyzet.

aug. 12. 18:32
 4/40 anonim ***** válasza:
68%

"Előítélet az van, látom."

Valóban. A te oldaladrol is rendesen. Vegulis hihető, hogy ok nélkül programcsászárt akar az orvos, pláne hogy neki a világon semmi haszna nem lehet belőle.

aug. 12. 18:32
 5/40 anonim ***** válasza:
73%
3-as vagyok, az lemaradt, hogy amugy 40+4 napnal tok magatol beindult a szules. Szoval nem is ertem tenyleg hova surgetik az embert ebben a korhazban.
aug. 12. 18:34
 6/40 anonim ***** válasza:
65%

4-es, nyugodj mar le. Pl gdm eseten van, ahol automatikusan programcsaszar, pedig ez a tevhit mar reg megdolt, lehet termeszetes uton szulni, ha amugy minden rendben van.

Ezek a nem egyertelmu helyzetek, nem azok, ahol a magzat mittudomen, harantfekvesben van. Nyilvanvaloan epeszeu ember nem megy igy neki a termeszetes szulesnek.

aug. 12. 18:38
 7/40 A kérdező kommentje:

#4!

1. Nem írtam, hogy programcsászárt akar, azt írtam, akinél indítást VAGY programcsászárt. Te már egy egesz sztorit hozzáköltöttél, azt is tudod, hogy indokolt, úgy, hogy semmi infód nincs a hátteréről.

2. Őszintén nem érdekel, hogy számodra mi hihető, mi nem. A kérdés azokhoz szól, akik utasították vissza valamelyiket, ha nem lenne egyértelmű a kérdésből. Láthatóan nem vagy érintett, nyugodtan lapozz tovább.

aug. 12. 18:39
 8/40 anonim ***** válasza:
100%
Hol fogsz szülni? Lehet úgy könnyebb válaszólni, mint 20 ember leírja úgy, hogy lehet az a kórház benne se lesz.
aug. 12. 18:55
 9/40 anonim ***** válasza:
47%
Őszintén, nem mindegy hogy kivel mi történt? Te nem más vagy. Attól, hogy 123 valaszado azt írja, semmi gond nem lett belőle, neked még lehet problémád. Azt elarulom, terhes nő esetén gondatlan veszelyeztetesnek számít, ha nem egyezés bele a műtétbe-nem a program császár, hanem a sürgősségi nyilván, de ha a konspiracios elmeleted szerint már lelki terrort alkalmaznak, nyilvan arra is fognak okot találni
aug. 12. 18:59
 10/40 anonim ***** válasza:
28%

Nem Magyarországon történt: elment a magzatvizem. Nem jöttek a fàjàsok. Minden orszàgban megvan, hogy hàny óra/nap utàn ajànlanak indìtàst. Letelt az az idő, indítàst ajànlottak. Nem fogadtam el. Ctg eredmènye jó lett, fertőzèsre utaló jel nem volt. Elmondtàk, hogy legrosszabb esetben meg is halhat a gyerek. Megmondtam, hogy tudom, hogy csak azèrt kell elmondaniuk, hogy a felelőssèget jogi szempontból lepasszolják. Eltelt még egy nap, nem indult be a szülès. Akkor már elfogadtam az indítàst.

Összesen 89 óra telt el a mazatvíz elfolyàsàtól a szülèsig. Indìtàs utàn 7 óràn belül megszültem. Hüvelyi ùton.

Magyarorszàgon ennyi időt nem vartak volna , beleerőltettek volna az indìtasba, màsok a szokàsok, időhatàrok. Làtszott, hogy nem tetszik a döntèsem, de elfogadtàk.

aug. 12. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!