Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szèklelèsi problèma? Helyre jön?

Szèklelèsi problèma? Helyre jön?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap szültem, viszont szerda óta nem voltam nagy wc-n. Görcsöl a hasam, azt tudom hogy igy kell hogy legyen, viszont engem zavar hogy állandóan kell szellentenem, ès nagy wc-ni de nem megy semmi mire oda érek. Az előbb viszont el mentem, es jó sok levegő nagyon kevès vizesebb kakival jött. De vègre valami. Meg indulhat mostmár ma holnap?

#szülés #hasfájás #Szèklelèsi gondok
aug. 9. 20:49
 1/10 anonim válasza:
44%
Igyál sok gyogyteát meg vizet.
aug. 9. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:

Nalunk a korhazban adtak kupot amugy, aki akarta, hasznalta.

Egyszerubb, mint varni a csodat vagy erolkodni :D

aug. 9. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Szülès közben biztosan minden kijött belőled, ès ha tegnap a szüles miatt alig ettèl, akkor nincs minek jönnie. A vizes széklet is szèkletnek szàmìt.
aug. 9. 21:06
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Én pár napig hashajtót szedtem, aztán szépen visszaállt a rend 🙂
aug. 9. 21:06
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is nehezen ment (de azért ment), aztán javasolták az aszalt szilvát. Fél zacskó után alig értem ki a wc-re, onnantól minden jól működött.
aug. 9. 21:08
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Kérjél glicerines kúpot! Én azzal is csak 2 bogyót tudtam odabent, de így már békénhagytak. Itthon tudtam csak rendesen.
aug. 9. 21:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. Szerintem be is indul ez, ettem azért eleggè sokat ma pótoltam. De allandoan éhes vagyok
aug. 9. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Nekem adtam hashajtót a kórházban, az segített.
aug. 10. 09:01
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Egyél nyugodtan, kell az energia, én is nagyon sokat ettem a szülés utáni napokban+állandóan szomjas voltam 😅
aug. 10. 17:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Sikerült 🙏😊
aug. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!