Mitől alakulhat ki lágyszéklet?
Mostanában észre vettem , hogy gyakrabban van lágy székletem.
Így napi3-4x is elmegyek wc-re.
Nem tudom, hogy kaja vagy a kávé végett..
És érzem is, hogy a végbélnyílásnál repedezett és picit véres néha. És pár napig kicsit fáj is.
Ez mitől lehet?
Komoly problémára utalhat?
29/F
Aha. tele leszel oxigénnel. Méred, vagy honnan veszed, hogy oxigén...??
Esetleg levegő, de az se biztos...
Hát az marhára nem oxigén. :-DDD
Le lehet írni, hogy puffadsz tőle. Ha esetleg ez a fogalom még ismeretlen...
Így mindenki tudja, hogy miről van szó, de nem trágárkodsz.
Orvosnál nem voltál még ezzel a problémával? Miért nem?
Most akarok elmenni majd csak én pánikolos tipus vagyok.
De ugye ez nem nagy bajra utal?
5: komolytalan vagy..
Nekiállsz itt kuruzsoltatni egy anonim fórumon, és azt hiszed majd látatlanban megmondják, hogy mi a bajod?????
Hipochonder is vagy, ugye?
Tele van a tv, újságok, minden média reklámozott szerekkel, pont puffadásra. Bemész egy patikába, veszel egy doboz Espumisan-t, vagy bármelyik más cuccot. Ha nem használ, kipróbálod a következőt.
De igaza van a 6-osnak, ha problémád van, akkor ki kell vizsgáltatni.
Espumisan-t, vagy bármelyik más cuccot, ugye, utolsó? Amikor a rossz emésztés következtében metán és más mérgező gázok keletkeznek, a szervezet igyekszik megszabadulni tőlük. Erre való a szellentés. a akkor jön a jóságos gyógyszeripar, Espumisannal, vagy bármelyik más cuccával feloldja a gázbuborékok burkát, s ekképpen a gázmolekulák a bélfalon keresztül át tudnak szivárogni a véráramba. Szóval ne fingjál, mert nem illik! Mérgezd magad tovább!
Egyébként nagy általánosságban elmondható, hogy ha étkezés után 45 percen belül gázosodsz, a vastag-, ha utána, akkor a vékonybél diszfunkciójáról van szó. Kérdezőnek jó volna ismerni az étrendjét, bár a mai szokásokat ismerve borítékolható, hogy a felborult bélflóra okozza a gebaszt.
9.
Ne zavarjon, hogy a kérdés nem a fingásról szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!