Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van rá gyógymód?

Van rá gyógymód?

Figyelt kérdés

Örökletes hajlam miatt szintén nekem is 7-8 éve pattanàsos a combom fele de ez a puklis.

Ezek nagyjából elmúltak de a helye, mitesszerek, barna bőr ott, stb megmaradt.

Még mindig nem tudok felvenni pl rövidnadrágot olyan csúnya úgy szégyellem:( pedig fiatal vagyok

Nagyon sok bőrgyógyásznàl voltam mind aztmondta genetika. Több tíz ezres kenőcsök nem hatnak rá.

Plasztika, vagy emiatt bármilyen műtétet igényelhetek szerintetek? Nagyon szeretném ha normális combom lenne:(

tegnapelőtt 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyire észrevehető a probléma? Nyilván így látatlanban csak tippelni tudjuk, mennyire lehet az, hogy felnagyítod a gondot.
tegnapelőtt 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Nagyon észrevehető,

19 éves vagyok

Első párkapcsolatom

Pl barátom előtt nem mernék le vetkőzni:(

Patik helyén megmaradt a vörös folt stb és már az orvos csak oda nyögte ezzel együtt kell élni

Fogalmam sincs mennyibe kerülhet egy ilyen felületi plasztika

Csak a belső combom ilyen.

tegnapelőtt 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Valami lézerterápia nincs rá? Nézz utána!
tegnapelőtt 22:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Belsőleg tisztulj méregtelenítő teákkal (pl. gyermekláncfű, csalán), citromos vagy grapefruitos vízzel (természetes), könnyű, egészséges ételekkel, több mozgással és vízfogyasztással. Igen, a sport is javítja a bőr állapotát, kiizzadod a méreganyagokat. Bőrproblémák akkor keletkeznek ha a méreganyagok elérik a bőrt. A külső kezelés nem mindig segít.

A húsok és a túlzott fűszerek se tesznek jót, ha esetleg vegetáriánus lennél és elhagynád a húst, nyugi, nem fogsz belehalni, csak könnyebb lesz minden! :)

tegnap 10:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Gondolom a lézeres cucc még drágább mint egy plasztikai műtét.

de utána járok köszi!

#4 ezeket kipróbálom köszönöm

tegnap 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!