Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sos!! Magzatvíz vagy folyás?

Sos!! Magzatvíz vagy folyás?

Figyelt kérdés
Álltam a konyhában, és èreztem hogy valami kifolyik, (mint a menstruáció) el mentem meg nèzni, közben pisiltem. Fel álltam és egy újabb adag folyt ki. A tisztaságin meg vizsgáltam, picit sárgaságabb szinű egèszen világos, csúszós szagtalan,nem sűrű, de nem is az a kimondottan viz szerű. Azóta semmi. Ez most volt kb 20 perce. A nyákdugó már elment egy hete. 38 hetes vagyok az első gyereknèl burokrepesztès volt, szóval egyben távozott. Most nem tudom mit gondoljak. A mennyisèg hát kb 10ml lehetett, fájdogál de ez nem az a fájás. Kérlek segítsetek.

aug. 7. 08:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
65%
A magzatvíz folyamatosan folyik, ahogy mozogsz. Ez nem volt az.
aug. 7. 08:44
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha szivárog akkor az milyen"időközönkènz" folyik? (Nem tudom megfogalmazni jobban
aug. 7. 08:46
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Nálam is csak szivargas volt, és nem volt folyamatos. De abszolut víz-szerű, folyassal összetéveszthetetlen. Letezik szivargast kimutató betét, azzal biztosra mehetsz.
aug. 7. 08:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálam volt magzatvíz szivárgás, csak akkor szivárog ha mozogsz. Mint mensinél ha betétet használsz - felállsz, folyik, tüsszentesz, folyik, ilyenek. Kontrollálatlanul. És teljesen vízszerű.

Én sárgás folyásra gyanakodnék.

aug. 7. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Legalabb telefonalj be a korhazba es kerdezd meg hogy most mit csinalj.

Szerintem eleg bator kijelenteni gyakorin, hogy ez nem az, mert nem tudhatjuk, de en nem is itt kerdeznem, az tuti.

Cserebe ha valoban szivarog a viz es te meg ezzel otthon maradsz napokat, akkor az eleg fertozesveszelyes es baj is lehet belole.

aug. 7. 09:24
 6/16 A kérdező kommentje:
Azóta fehèr folyás van, semmi más. Persze ha folyik mèg olyan mennyisèg be is megyek az ügyeletre.
aug. 7. 09:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem burokrepedéssel indult a szülésem, az elején még csak annyi volt hogy mire felébredtem egy tenyérnyi vízes folt volt a bugyimon, amit bő fehér folyás is kísért. Aztán mikor kimentem később pisilni és felálltam a vcről akkor is folyt, mikor beértünk a kórházba ott már szó szerint a lábszáramon is. Egyébként nekem kicsit kocsonyásabb volt, nem teljesen vizes
aug. 7. 10:23
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Írok mindenkèppen hogy mi a helyzet.
aug. 7. 10:34
 9/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nekem is mozgásra folyt így, de mondjuk mintha pisilnék csak nem tudnám visszatartani. Volt hogy kevesebb, volt hogy a lábamon folyt kb végig. Azért figyelgetném a helyedbe vagy megnézetném. Nekem volt azelőtt folyás is ami vizes volt és néha folyt pici, én is sokszor gondolkoztam magzatvíz-e, de utána valahogy tényleg összetéveszthetetlen volt amikor az jött, érzésre más.
aug. 7. 10:36
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem mozgásra csordogált mindig. Pont mint mensikor ha felállsz és kifolyik egy adag, de én már kórházban voltam akkor.
aug. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!