Milyen érzés, ha elkezd szivárogni a magzatvíz?
Hát nem tudom hogy ez szivárgásnak, vagy folyásnak vagy minek számít pontosan, de nekem amikor folyt a magzatvíz akkor rendesen csurdogált le a lábamon (bugyi nélkül voltam a kórházban, egy hálóingben)
Akkor az nekem kb egyértelmű volt hogy az.
Na meg elég erős szaga van.
Nekem állandó félelmem volt a szivárgás, vettem tesztet is, heti 1-2 napra betettem egyet-egyet szúrópróba szerűen, negatív lett mindig.
Mikor viszont tényleg a magzatvíz szivárgott, akkor pont nem arra gondoltam, mert jó véres volt.
Nyilván akkor egyből mentem a dokihoz, ő szerencsére egyből vágta, hogy idő előtt megrepedt a burok.
De érezni nem éreztem semmi extrát, csak a foltot láttam.
Szerintem nyugodtan vegyél betétet, ha megnyugtat, nem kell azt állandóan használni (mert ahhoz azért elég drága).
Nincs szaga szerintem. Edeskesebb illatot szoktak ra mondani, de en semmit nem ereztem, bar lehet nagyon panikban voltam, mert engem ugy elontott hirtelen a semmibol, mint a filmekben :D Ez nyilvan igy egyertelmu volt.
De utana meg hosszu orakig szivargott lassan, ha igy kezdodott volna is feltunt volna, mert olyan volt, mintha nagyon-nagyon lassan pisilnek, mikozben nyilvanvaloan nem.
Kicsit allagra is masabb volt, mint egy sima folyas, csuszosabb, sikosabb, talan igy tudnam elmagyarazni a legjobban.
De budos vagy furcsa szagu egyertelmuen nem volt.
Egyebkent ha valamire gyanakszol, inkabb menj be az orvoshoz 10x feleslegesen, minthogy egyszer ne es baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!