Milyen érzés, ha elkezd szivárogni a magzatvíz?
Feküdtem az ágyon, és olyan érzés volt, mint amikor megjön vagy mintha becsurrant volna.. felpattantam, letoltam a fehérneműm,és már folyt is rendesen, mintha pisilnék, csak másik lyukon.. Kicsit véres is volt, de nem volt se büdös, se nagyon nyálkás.. picit sikamlósabb, mint a sima víz.. Betettem egy betétet, 2 percig bírta, át is ázott, közben kapkodtam - szaladtam fel/alá, és csak azt hajtogattam, hogy én még nem állok erre készen :D Igaz csak 36+4 hetes terhes voltam.. Szóval egy kicsit tényleg várhatott volna még az uraság..
Ne aggódj, valószínűleg nem fogod összetéveszteni semmivel sem..
Na nekem nem volt egyértelmű második alkalommal. Pont olyan volt, mint írtad, teljesen folyásszerű. Nem áztatott el semmit, csak bővebb folyásnak tűnt. Kórházban feküdtem, szóltam, hogy valami fura, nézzék meg nehogy fertőzés legyen. Megnézték, nem láttak semmit.
Másnap is furán éreztem, akkor se látták. Következő nap is jeleztem, amnioszkóppal továbbra se látszott, de akkor vettek kenetet. Mondták, ha pozitív, indítanak. Na mire megjött a pozitív lelet, beindult a szülés.
Első gyerekkel egyébként ömlött belőlem, mint a Niagara. Arra ébredtem hajnalban, hogy "jaj, bepisiltem". Rohantam ki, folyamatosan bugyogott, ráültem a wc-re félkómásan és akkor esett le, hogy ez az, mert nem állt el. Pelenkában fekve szállított a mentő, mert idő előtt volt, nem illeszkedett még be.
elsőnél jártam így.
39+5nél tartottam. mikor reggel keltem, nedves volt a bugyim. nem tulajdonítottam sok jelentőséget neki, inkontinencia néha néha befigyelt.
aztán miközben készítettem a reggelit, tüsszentettem, megint. Még itt sem gyanakodtam. átöltöztem, csináltam a dolgom. Ismét. Na itt már gondoltam, h ez az lehet? Barátnőmnek maradt szívárgás jelző betétje, odaadta, így volt itthon, betettem.
megint éreztem. De a betét nem jelzett. 11re mentem amúgy is nst-re, ott szóltam. Egyből küldtek a szülészetre. Az ügyeletes doki konkrétan kiröhögött, mert a magzatíz nem szivárog, hanem vagy elfolyik vagy nem.
Manuálisan megvizsgált és betett a megfigyelőbe. ez fél 12kor.
onnan kb óránként éreztem ezt a folyást. szóltam, annyi volt a reakció, hogy adtak szülés utáni betétet, használjam hamár egyszer nem tudom a pisit kontrolálni.
Este 7kor jött a váltás orvos, ő vett végre komolyan. CSinált egy uh-t, majd azonnal indította a szülést. szinte semmi magzatvizem nem volt már.
Nekem egyébként színtelen, szagtalan, sima víznek kinéző volt.
Nincs szaga. Mi az ágyban pihengettunk délután a férjemmel, amikor egy pukkanast éreztem, még a férjem is hallotta 😆
És elöntött, de semmi vér, csak áttetsző víz.
Szerintem jó ötlet a magzatvizet kimutató betét.
16!
Mert SZIVÁRGÁS volt a kérdés, nem, hogy hogy folyik el egybe a magzatvíz. Mert totál nem ugyan az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!