Ha elfolyik a magzatvíz, vagy csak elkezd szivárogni, akkor mennyi idő után várható a baba?
Szia!
Igen, azt mondják, burokrepedésnél irány a kórház,mert fertőzések szállhatnak fel a babához.
Nekem éjjel 1/2 3-kor folyt el a víz, és délelőtt 11.55-re lett baba belőle.
Ráadásul ha megreped a burok, rá 12 órára a babának kint kell lennie. Én is kaptam emiatt fájáserősítőt, a fertőzés ellen meg antibiotikumos infúziót.
Szép szülést!
36 hetes kismama
Nekem vasárnp kezdett el szivárogni a magzatvíz. Nem sok folyt el, rá két órára bementünk a kórházba, megvizsgáltak. Semmit nem tágultam még ekkor, s az ultrahang szerint maradt elegendő víz a babának is. Mivel még csak jóslófájásaim voltak, vártunk. Kaptam antibiotikumot. A hétfő éjjelt végigvajúdtaam, kedd 10.35-re született meg a gyönyörű, egészséges kisfiam. Ő is kapott antibiotikumot amíg a kórházban voltunk. Tehát: nem feltétlenül kell beindítani a szülést 12 órán belül, én legalábbis örülök, hogy természetes úton hozhattm a világra, semmilyen gyógyszert, injekciót nem kaptam a szülés alaatt. Most már 7 hetes, egészségesek vagyunk mindketten.
Azt viszont ajánlom neked, hogy mindenféleképpen menj be a kórházba. Az állapotokról csakis orvos dönthet, nem szabad kockáztatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!