Milyen ennivalót vittetek?
Milyen ennivalót-innivalót vittetek a vajúdás idejére illetve a szülés utánni napokra?
Kapok majd 3szori étkezést de egy kismacska is többet eszik annál az adagnál illetve a minőséget meg inkább hagyjuk is. A férjem hoz majd be főt kaját de szeretnék felkészülni arra ha esetleg valami oknál fogva nem tudna jönni. Büfé is van de oda nem vihetem majd magammal a babát így nem igazán tervezek oda rohangálni illetve max csak a friss pékáru miatt.
Leadod addig a baba a csecsemosoknek h 10 perc mulva josz csak elszaladsz ezert-azert
En rendeltem donpepe orias pizzat 🙂 mi az ettuk 4en a korterembe.
2x szültem. A vajúdás alatti időre ropit, szőlőcukrot vittem de egyszer se ettem közbe. Elsőre azért mert éjszaka vajúdtam, nem voltam éhes, reggelre meg már annyira fájt, hogy eszembe se jutott enni. Másodjára meg olyan gyorsan történt, hogy a telefont tudtam csak magamhoz venni, hogy a férjemnek szóljak.
A kórházi napokra hoztak be nekem gyümölcsleveket, zsugor vizet, főtt kaját (marhapörköltet, gyümölcslevest, sütit minden kell, nasi is volt nálam, kekszek, csoki)
Vajúdás közben eszembe se jutott, azért szóltak, hogy igyak. De utána pár órával olyan éhes voltam, hogy az ágyrácsot lerágtam volna :D
Csomagolt péksüti volt a tatyóban, az elég volt. Utána már nem volt kevés a kórházi kaja,inkább csak rossz. Amit visz a férjed elég lesz.
Innivaló legyen.
Vajudasra en uditot, vizet es gyumolcspuret vittem,mert gondoltam hogy inkabb inni kerek majd, mint enni es abban akkor legyen valami kaloria. Bar lehet az evest vajudas alatt a korhazban meg se engedik, ezt nem tudom, nem kerdeztem, nem mondtak.
Vegul csak vizet es cukros uditot ittam a 15 oras vajudas alatt, mas nem esett jol. A vegere mar a folyadek sem.
Korhazi napokra en kekszet, ropit, feherje szeleteket vittem. De amugy keveset tudtam csak enni, szoval ezeket meg se bontottam es ezt most itt megjegyeznem, hogy a kaja bent kifejezetten finom volt, egyaltalan nem volt gaz.
Egyebkent ha a szobaban nem is, a folyoson elvileg kene lennie hutonek meg mikronak. Nalunk igy volt, azokat hasznalhattuk.
Babat az osztalyrol ki nem viheted, de te kimehetsz amugy, ez nincs tiltva.
Vajúdás közben egy falat sem ment le a torkomon. Szülés után meg megettem bármit, mert kényszerítettek 😂 Étvágyam akkor sem volt, még egy jódarabig, úgyhogy baromi kelletlenül fogyasztottam el az összes kekszet, aprósüteményt, amiket magammal vittem. A kórházi kaja azért ha nem is jó, de ehető. Elég volt így. Nem kellett sem büfé, sem rendelés. Ja, és látogató sem jöhetett, úgyhogy ha akartam volna
sem tudok házikosztot enni. Egyébként ha van ott büfé, tényleg el tudsz menni, csak le kell adni a babát a csecsemősöknek. Nálunk éjszaka is oda lehetett őket vinni, ha már nagyon nem bírtuk a kiképzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!