9 óra hossza össze vissza fájások, majd egyszer csak el múlt. 3 óra múlva most ujra kezdődik?
Igen, lehet.
Nem biztos, hogy ugyanaz történik, vedd figyelmen kívül, ha hülyeséget írok.
Én panaszkodtam az orvosnak, hogy sokat görcsölök, azt mondta ez normális, nyúlnak az inak stbstb.
Második terhesség volt, elsőnél nem volt semmi.
Aztán 36. héten elfolyt a magzatvíz. A kórházban mondták,találtak valamit, gyorsan antibiotikum szülés előtt, nehogy szülés közben fertőzzem a babát.
A védőnő mikor kijött először (már itthon), nézte az kórházi jelentést, es mondta, hogy ennek kellett lennie tüneteknek, miért nem szóltam az orvosnak? Szóltam én..
Nekem is 2.terhessèg az előzőnèl nem volt ilyesmi. Akkor most majd meglátjuk, mert ma már el kellet kezdenem bevenni a gyógyszert, hètvègère már kène legyen jel hogy változik e valami.
Volt valami tüneted a görcsök meg fájásokon kìvül? Mert èn nem vettem èszre semmit.
Jól van, bár koraszülött lett, semmi sem látszik ebből 😅Sem a fejlődésében, semmiben.
Akkor mondták, hogy valószínű a burokrepedést ez okozta. Én vénásan kaptam sos.
Enyhe görcsöket éreztem, egy furcsa nyomást, és kellemetlen meleg hüvelyi érzést (ezt nem tudom másképp megfogalmazni)
Szülés után másnap vizsgáltak engem is, és a babát is, jelen van e még a baci. Nem volt. Ő nem kapta el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!