Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is bepánikolt a kiírt...

Más is bepánikolt a kiírt dátum előtt pár nappal?

Figyelt kérdés
Eddig annyira nem gondoltam ebbe bele, viszont mostanában rendesen ahogy kicsit elkezd görcsölni a hasam rendesen bepánikolok, hogy szülnöm kell, kicsit tartok is attól, hogy emiatt majd nem indul be a szülés. Más is volt ilyen helyzetben?
júl. 15. 12:20
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Túl vagyok rajta, lassan 2 hónapos a pici, igazi tündérbogár :) Szerencsénk van vele, mert éjszaka alszik, szóval azokat a rémes nem alvásokat, amikről sokan panaszkodnak szerencsére nem tapasztaltam meg. A szülés nem volt kellemes, igazából a fájdalom rosszabb volt, mint amit el tudtam képzelni, de legalább gyors volt. Illetve ahogy kint volt már teljesen jól is voltam, nemsokkal utána már le akartam ugrani az ágyról :D Smúgy akkor sokáig úgy voltam vele, hogy soha többet, viszont most már a kellemetlen emlékek kezdenek halvànyodni, gondolom ez ilyen evolúciós dolog :D
szept. 10. 04:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok, kedves kérdező!:)
szept. 10. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!