Más is bepánikolt a kiírt dátum előtt pár nappal?
Én bevallom teljes pánikban vagyok, de érdekes mód csak éjjel... Olyankor nem tudom kontroll alatt tartani, pedig napközben teljesen jól elvagyok.
Péntekre voltam kiírva... de még sehol semmi... ez extrán rátesz most egy lapáttal... nem gondoltam, hogy így fogom megélni... de ez a bizonytalanság nagyon rossz, pláne ezzel "majd észreveszed ha ez már fájás" szöveggel...
1. Baba 🙈
#16! A végén még sírdogáltam is, hogy nem lesz a hasamban. De a legjobb barátnőm megnyugtatott, hogy nyugi, még nagyon sokáig úgy fogsz kinézni, mintha benne lenne🤣 És tényleg... Azóta mondjuk már csak 5 kiló maradt rajtam a 23-ból😕
A felújítás nem lett kész. Az összes munkás lelépett. Ki pénzzel, ki anélkül. Én még életemben ennyi kifogást nem hallottam, amit ezek összehordtak. A vége mindig ugyanaz. Így, vagy úgy, de "kórházba kerültek". Most folytatódik, végre valaki dolgozik is, de még teljes a káosz. Az biztos, hogy nem könnyebb, mint terhesen.
A gyerekem szobáját viszont én csináltam, az szép lett. Néha befogad😁
De a lényeg, hogy a kisfiam ép és egészséges, épp itt magyaráz.😂 Holnap lesz 3 hetes.
Könnyű szülést neked!
#19! Drukkolok neked, remélem, majd megírod! Az enyém a legkevésbé se volt könnyű, de már el is felejtettem😁 Kár ráparázni. Én úgy voltam vele, valahogy már csak kijön. Csak baja ne legyen, a többi lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!