Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is bepánikolt a kiírt...

Más is bepánikolt a kiírt dátum előtt pár nappal?

Figyelt kérdés
Eddig annyira nem gondoltam ebbe bele, viszont mostanában rendesen ahogy kicsit elkezd görcsölni a hasam rendesen bepánikolok, hogy szülnöm kell, kicsit tartok is attól, hogy emiatt majd nem indul be a szülés. Más is volt ilyen helyzetben?
júl. 15. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem pánikoltam a végen. Nekem amikor betöltöttem a 12. hetet akkor jött a felismerés, hogy ez a gyerek már máshogy nem jön ki, meg kell szülni. Ezt így elfogadtam és kész. Tudtam hogy fájni fog, tudtam hogy tuti sz.r lesz, de azzal bíztattam magam, hogy max 1-2 napig tart. Utána elfelejtem. (Brutál, de tényleg elfelejti az ember. Vagyis tudja, hogy fáj, de nem tudja felidézni azt a fájdalmat, nem tudja előidézni, hogy pontosan milyen volt)
júl. 15. 15:37
 12/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy elfelejtem, meg nyilván ahogy kint lesz a babám már nem is fog érdekelni, csak így előre ez nagyon rémisztőnek tűnik, pláne hogy ugye teljesen ismeretlen fájdalom, emiatt már inkább túllennék rajta
júl. 15. 16:34
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12# én értelek, mert nekem is ijesztő volt, nem pánikoltam, de ijesztő volt belegondolni. Tudod, hol volt az, hogy mondtam a férjemnek, hogy inkább menjünk haza? Mikor a szülőszobán a folyosó végéről hallottunk egy nőt ordítani. 😂 De az a lényeg, hogy túl leszel rajta, és lesz egy gyönyörű kisbabád.
júl. 15. 16:48
 14/22 anonim ***** válasza:
Első gyerek a kiírt napon születtek, semmi jele nem volt, nem pánikoltam egyáltalán előtte. Második a kiírt előtt 5 nappal született, időm sem lett volna pánikolni.
júl. 15. 17:47
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom megszületett-e már a babád kérdező. De én bepánikoltam a kiírt előtt kb 2 héttel, és végül ráhúzott kisfiam 1 hetet. Lehet az én lelkiállapotom miatt is alakult így, de örülök hogy nem hamarabb jött, így addigra összeszedtem magam.
júl. 24. 13:59
 16/22 anonim ***** válasza:
56%
10-es jól le lett pontozva, pedig teljesen életszerű, hogy valaki nem áll még készen. Gondolom azóta már megszületett a babócád!:) Én is most kezdem el felfogni hogy valóban terhes vagyok és nemsokára szülök (32. hét). Most kezdem el "élni" az egész terhesség hangulatát, eddig csak pislogtam a növekedő pocakomra. Nálunk sincs kész még nagyon sok minden. Felújításokban vagyunk és eléggé meg vagyunk csúszva, de igyekszünk ahogy tudunk. Ahogy ismerem magam a kiírt dátum előtt fogok pánikolni és éjszakákat nem aludni. Most még laza vagyok :D
szept. 9. 22:30
 17/22 anonim ***** válasza:
46%

Én bevallom teljes pánikban vagyok, de érdekes mód csak éjjel... Olyankor nem tudom kontroll alatt tartani, pedig napközben teljesen jól elvagyok.

Péntekre voltam kiírva... de még sehol semmi... ez extrán rátesz most egy lapáttal... nem gondoltam, hogy így fogom megélni... de ez a bizonytalanság nagyon rossz, pláne ezzel "majd észreveszed ha ez már fájás" szöveggel...

1. Baba 🙈

szept. 9. 22:49
 18/22 anonim ***** válasza:
46%

#16! A végén még sírdogáltam is, hogy nem lesz a hasamban. De a legjobb barátnőm megnyugtatott, hogy nyugi, még nagyon sokáig úgy fogsz kinézni, mintha benne lenne🤣 És tényleg... Azóta mondjuk már csak 5 kiló maradt rajtam a 23-ból😕

A felújítás nem lett kész. Az összes munkás lelépett. Ki pénzzel, ki anélkül. Én még életemben ennyi kifogást nem hallottam, amit ezek összehordtak. A vége mindig ugyanaz. Így, vagy úgy, de "kórházba kerültek". Most folytatódik, végre valaki dolgozik is, de még teljes a káosz. Az biztos, hogy nem könnyebb, mint terhesen.

A gyerekem szobáját viszont én csináltam, az szép lett. Néha befogad😁

De a lényeg, hogy a kisfiam ép és egészséges, épp itt magyaráz.😂 Holnap lesz 3 hetes.

Könnyű szülést neked!

szept. 9. 23:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Gratulálok az egészséges picihez! Legalább akkor a szobával sikerült elkészülni. Köszönöm, remélem, hogy könnyen és problémamentesen túl leszünk rajta mi is!:)
szept. 9. 23:12
 20/22 anonim ***** válasza:

#19! Drukkolok neked, remélem, majd megírod! Az enyém a legkevésbé se volt könnyű, de már el is felejtettem😁 Kár ráparázni. Én úgy voltam vele, valahogy már csak kijön. Csak baja ne legyen, a többi lényegtelen.

szept. 9. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!