Más is bepánikolt a kiírt dátum előtt pár nappal?
Figyelt kérdés
Eddig annyira nem gondoltam ebbe bele, viszont mostanában rendesen ahogy kicsit elkezd görcsölni a hasam rendesen bepánikolok, hogy szülnöm kell, kicsit tartok is attól, hogy emiatt majd nem indul be a szülés. Más is volt ilyen helyzetben?júl. 15. 12:20
1/22 anonim válasza:
2x szültem, de sosem pánikoltam.
Benn úgysem marad. A fájdalmat pedig tudtam már mikor bevállaltam.
3/22 anonim válasza:
Én egyáltalán nem, alig vártam, erre fel a második 6 nappal később jött, már nagyon vártam a végét, és előtte pedig a kiírt dátumot. Fájt már az egész úgy ahogy van.
4/22 anonim válasza:
Én nagyon vártam már. Bőven egy héttel túlhordtam, mindenki írogatott hogy mi van már, én meg alig bírtam létezni. Amikor lefolyt a magzatvíz, tapsoltam örömömben 😂
5/22 anonim válasza:
Én nem, mert megszületett a 36. héten.
6/22 anonim válasza:
Nem. Akkor én már nagyon vártam. A másodiktól ellenben már ha rágondolok pánikolok pedig még teherbeesnem se sikerült.
7/22 anonim válasza:
Én is néha már pánikolok pár hete... Most vagyok 38 hetes. 1. Baba.
8/22 anonim válasza:
35 hetes vagyok, de mar 3 hete menni akarok szulni.😅 megis amikor tegnap a kezembe akadt a sokadik “kisbaba szuletik” konyv, valamiert elsirtam magamat.
9/22 anonim válasza:
Utolsó hétben én elkezdtem izgulni, az utolsó este kicsit pánikolni is.
Aznap viszont késésben voltunk, mire odaértünk ott már nem izgultam,csak csináltam amit mondtak. Olyan nyugodt még nem voltam mint szülés alatt,pedig sürgősségi császár lett.
10/22 anonim válasza:
Én 35 hetes vagyok és eszem ágában sincs szülni 😂 Eleve nincs kész itthon semmi, ami kéne neki, mármint maga a lakás, az ő tárgyai 95százalékban megvannak. Másrészt egyáltalán nem tudom még elképzelni, hogy tényleg itt lesz egy csecsemő, aki sose megy haza.🤣Kicsit későn érő típus vagyok, nem rég fogtam fel, hogy tényleg terhes vagyok és mostanra már olyan jól megvagyunk így ketten egyben. Nem akarom még, hogy kijöjjön. Simán elterheskednék még vagy fél évet 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!