Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülés utáni napokban a...

A szülés utáni napokban a kórházban mivel töltötted az időt?

Figyelt kérdés
És lehet laptop-ot vinni a kórházba?
2010. okt. 31. 12:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Ha minden rendben van veletek akkor nem fog hiányozni a laptop.

Nekem is be lesz készítve, mert nem biztos, hogy a babámmal maradhatok. Az első babámat is elvitték másik kórházba, egy hét múlva foghattam meg először, én egész nap sírtam meg fejni próbáltam.

Érékesebb cuccot csak úgy vigyél, ha tudsz rá vigyázni, alá kell írni egy papírt, hogy csak saját felelősségre lehet nálad .

2010. okt. 31. 15:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Én a Barosban szültem. 1 éjszaka nem lehetett velünk a baba, nem tudtam aludni, mert hiányzott nagyon. Ameddig nem volt velem, folyamatosan jártam le hozzá. Laptopot lehet vinni oda legalább is lehet. Egyet értek az előttem szólókkal semmi másra nem lesz idős, annyira le fog kötni a picikéd, a látogatók, a gondolataid, hogy mi lesz, ha hazamész és segítség (szakszerű, ápolónői) nélkül maradsz. Minden jó lesz és azt a pár nap hamar el fog menni. De azért javaslom, vigyél újságot, könyvet, megnyugtatás képen, hogy ha véletlen unatkoznál legyen mivel elütni az időt! :) Amúgy én természetes úton szültem és több, mint 17 órát vajúdtam, így én pihentem addig ameddig meg nem kaptam "állandóra" a kisbabámat!!! Jó egészséget! Egy 25 éves anyuka
2010. okt. 31. 16:12
 13/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm :)
2010. okt. 31. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
nem volt velem a baba,inkubátorban volt.fejtünk a szobatársammal,aludtunk,pihentünk,fogadtuk a látogatókat,meglátogattuk napi 2x a babát és szenvedtünk a baba hiánya miatt.meg hallgattuk az abortuszosok sírását.
2010. nov. 1. 07:43
 15/20 anonim ***** válasza:

amit még még senki sem írt: én ültem az ágyon, pizsónaciban, felül semmi, csak melegvizes borogatás a cicimen, mert a tejbelövelléstől roghadtul fájt :)

amúgy vagy a látogatók foglalnak le, vagy a baba, ha van időd, akkor zuhanyzol (vérzel alul, jól esik lemosni, a melled bedurranva, annak is jól esik a meleg víz)

Az elején én olyan voltam amúgy is, mint a lassított felvétel, végtelenségnek tűnt a baba köldökét leápolni, tisztba tenni, visszaöltöztetni, szoptatni, meg miden...

ja, meg ha nem egyágyas fizetős szobában vagy, akkor ha nem nálad, akkor a szobatársadnál van valaki.

Én a lányomat magam mellé fektettem, nem a kosárba az ágy végén, így nem is tudtam volna laptopozni.

2010. nov. 1. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:
67%

csatlakoznék az előttem szólóhoz.

Igen, a tejbelövellés:-))))) minden szabad másodpercemet elvette. mármint a belövellt cicik zuhanyozása, melegítése, borogatása, fejése, ami ugye nem túl egyszerű dolog volt számomra .

Sok --sok külső és belső varrattal az sem mindegy, hogy ülsz a széken. .... és hol rettegéssel, hol pedig boldogan várod a segítséget a fejésben......

aztán ott a Baba,ellátni, magadat ellátni, látogatókat fogadni, stb... kb. egy hónapos volt a Kisfiam, amikor ittohn a gép elé ültem..:-))))

2010. nov. 1. 14:37
 17/20 anonim ***** válasza:
3%
Milyen alszent martirok vagytok! Meg is erdemlitek idiotak.
2010. nov. 4. 06:47
 18/20 anonim ***** válasza:
11.04., 06:47- néked, kedves válaszoló , vagy még nincs Gyereked, vagy barmomi nagy szerencséd volt, ami igencsak irigylésre méltó itt sokunk számára...:-))))
2010. nov. 7. 11:33
 19/20 anonim ***** válasza:

Korhazban igazabol nincs egy szabad perced sem. En 3 honapja szultem, delutani baba volt, szules utan kb 2 orat meeg a szuloszoban kellett tolteni, este meeg benezett a doki a korterembe, jottek lazat merni, hoztak a vacsorat. Masnap reggel 6-ra kellett menni a csecsemoosztalyra a babaert. 6 elott mar hoztak a lazmerot, utana 7kor vizit, fel 9kor nagyvizit, jott a takaritono, hoztak a reggelit, jottek a babaert es vittek vizsgalatra, jottek a latogatok, hoztak az ebedet, jottek a babanak az anyakonyvi kivonatahoz felvenni az adatokat, kozben szoptatod, tisztaba teszed, babusgatod a babadat. Ezzel kb este 10-ig elvoltam, de az, hogy leulj, vagy lefekudj es olvass egy kicsit, vagy ilyesmi.... na ez abban a korhazban, ahol en voltam, nem lehetseges. A csecsmosnoverek amugy is elvarjak, hogy a babad nalad legyen, mindegy, hogy milyen faradt vagy. Szoval a szules csak egy dolog, szinte rogton utana elvarjak toled, hogy ANYUKA legy. Nincs ido pihengetni. :) Szerencsere ez a korhazi hajsza csak 2 napig tartott, plusz az a delutan/este amikor szultem.

Ja, es engem meeg azert is letoltak, mert nem voltam a korteremben a nagyvizit idejen. (Arrol senki sem szolt, hogy nagyvizit lesz, es mikor. Es az se erdekelte oket, hogy epp a csecsemoosztalyon voltam, mert valamit kerdeztem a babaval kapcsolatban. :))

2010. nov. 16. 22:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok, a tejbelovellest elfelejtettem, az ego-forro ciciktol alig tudtam aludni, szoval azokkal is el van foglalva az ember. :)

Viszont ha laptopot nem is, mp3 lejatszot vigyel magaddal szerintem. Nekem tok jol jott a vajudas ideje alatt is, es az esti elalvasnal is.

2010. nov. 16. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!