Mennyire viselte meg a hüvelyeteket a szülés?
Figyelt kérdés
Van valami maradandó változás?2024. jún. 29. 21:53
11/16 anonim válasza:
N valtozott semmi sem.
Oke en kb 16 ebes korom ota intimtornazok. Valszeg ez is kozrejatszott benne.
12/16 anonim válasza:
Valszeg semmi köze nincs hozzá. Az intim torna semmit se ér azzal szemben, hogy valakinek jut egy vákuumos horror szülés, amivel tokától bokáig szakad. Azt semmilyen torna nem hozza helyre.
13/16 anonim válasza:
Gatmetszesem volt azon kívül semmi probléma. Szűk vagyok mint előtte.
14/16 anonim válasza:
Mielőtt egy természetes szülés előtt álló kismama megijedne a válaszok láttán, hogy mire vállalkozik, leírnám én is, hogy CSÁSZÁRRAL szültem, ennek ellenére hüvelyfal süllyedésem lett (na meg aranyerem...).
Egyébként intim tornával 2-3 hónap alatt helyrejött.
15/16 anonim válasza:
Ezt a kérdést is egy perverz faszi írta, de csak válaszoljatok. 🙂
Nem kaptatok privátot a komment után?
16/16 anonim válasza:
Annyiban, hogy a gátvarrás hege időnként (olyan pózban szex közben, vagy amikor wc-re kell mennem és úgy ülök) sajog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!