Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire viselte meg a hüvelye...

Mennyire viselte meg a hüvelyeteket a szülés?

Figyelt kérdés
Van valami maradandó változás?

2024. jún. 29. 21:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Én semmit nem tapasztaltam, mástól sem érkezett még panasz :)
2024. jún. 29. 22:09
 2/16 anonim ***** válasza:
61%
A férjem mondta, hogy az első után tágabb lettem minimálisan. A másodiknál valamit jól csináltak, mert jobb lett, mint újkorában. Remélem a 3. szülés nem ront majd😃
2024. jún. 29. 22:56
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Engem sajnos varrtak, és nagyon sokáig fájt. Frontoknál érzékeny volt. A szex is fájdalommal járt.
2024. jún. 29. 23:06
 4/16 anonim ***** válasza:
70%
2-es vagyok. Az első szülésnél fél évig nem ment a szex, a másodiknál nem volt semmi gond.
2024. jún. 29. 23:08
 5/16 anonim ***** válasza:
58%
Egy darabig szűkebb volt, aztán visszatért a terhesség előtti állapotra.
2024. jún. 30. 00:00
 6/16 anonim ***** válasza:
57%
8 év telt el, olyan tág maradtam, hogy szexnél azt sem érzem bennem van-e egyáltalán....
2024. jún. 30. 01:09
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Méhsüllyedés, hüvelysérv. Úgy néz ki alulról, mintha kilógna egy kutya nyelve és a korábban tömött portio 3-4 hurkára osztva van. Undorító. Érzêketlen is. 1,5 milliós lézeres kezelést se ajánlják, nem használna.
2024. jún. 30. 06:27
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Megsüllyedt a hüvelyfalam. Érzésre nincs különbség, ami a szexet illeti. Azon kívül igen. A tampon pl.állandóan lecsúszik. És vizelet csepegésem is van. Meg kéne műteni. Egyelőre vacilálok a műtét és a lézer között.

A műtét ugyan hosszabb távú, viszont borzasztóan fáj, és sokáig tart a gyógyulás. A lézer elvileg rövidebb időre szól, ellenben nem fáj. Szóval még olvasgatok róla.

Amúgy a két szülésem között 11 év telt el. Már az elsőnél volt egy kis süllyedés, de nem volt durva, fel sem tűnt. Aztán lett egy új dokim, ő mondta, hogy van ott egy kis baj, nem vészes, majd a második szülésem után rendberakja. Csak arra senki nem számított, hogy rohamszülés lesz, és a gyerek jön, mint a lavina. Szóval elég rendesen tönkrement odabent.

Csak sajnos ahol a dokim eddig műtött, ott bezárták az 1 napos sebészetet, így ő már nem tud megműteni. Így emiatt is tolódik a dolog. Mert ha műtét, akkor keresni kell valakit, aki megcsinálja.

Magán úton kb.500-700 ezer forint. A lézer meg elvileg 250-300 körül van.

2024. jún. 30. 06:50
 9/16 anonim ***** válasza:
84%

2x szültem. Elsőnél vágtak, repedtem. Semmi változás nem lett ennek ellenére.

Másodiknál méhsüllyedésem lett.

Iszonyú sok intim tornával helyrejött.

2 éve szültem a 2.at, én nem tapasztalok rosszat, férjem szerint meg olyan, mint gyerekek elött

2024. jún. 30. 07:15
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Semennyire. Szerencsés vagyok. Másodiknál még a gátvédelem is sikerült, szóval akkor rövid távú sérülés sem lett. Szülések után intimtornáztam, szóval a szex most még jobb, mint valaha.
2024. jún. 30. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!