Mennyire viselte meg a hüvelyeteket a szülés?
Megsüllyedt a hüvelyfalam. Érzésre nincs különbség, ami a szexet illeti. Azon kívül igen. A tampon pl.állandóan lecsúszik. És vizelet csepegésem is van. Meg kéne műteni. Egyelőre vacilálok a műtét és a lézer között.
A műtét ugyan hosszabb távú, viszont borzasztóan fáj, és sokáig tart a gyógyulás. A lézer elvileg rövidebb időre szól, ellenben nem fáj. Szóval még olvasgatok róla.
Amúgy a két szülésem között 11 év telt el. Már az elsőnél volt egy kis süllyedés, de nem volt durva, fel sem tűnt. Aztán lett egy új dokim, ő mondta, hogy van ott egy kis baj, nem vészes, majd a második szülésem után rendberakja. Csak arra senki nem számított, hogy rohamszülés lesz, és a gyerek jön, mint a lavina. Szóval elég rendesen tönkrement odabent.
Csak sajnos ahol a dokim eddig műtött, ott bezárták az 1 napos sebészetet, így ő már nem tud megműteni. Így emiatt is tolódik a dolog. Mert ha műtét, akkor keresni kell valakit, aki megcsinálja.
Magán úton kb.500-700 ezer forint. A lézer meg elvileg 250-300 körül van.
2x szültem. Elsőnél vágtak, repedtem. Semmi változás nem lett ennek ellenére.
Másodiknál méhsüllyedésem lett.
Iszonyú sok intim tornával helyrejött.
2 éve szültem a 2.at, én nem tapasztalok rosszat, férjem szerint meg olyan, mint gyerekek elött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!