Milyen volt a hüvelyetek szülés után? (Pár héttel)
Dec. 6-án szültem természetesen gátmetszéssel. Visgonylag nagy baba 3800 grammal született.
Ma megnéztem mi a helyzet odalent...és hát eléggé elszörnyedtem. Nagyon tágnak látom. Simán felmenne szerintem 3 ujjam is. Szülés elött meg mondjuk 1.
Nyilván nem várok csodát 4 hétre rá. Csak sokat olvasom is,hogy van aki ilyenkor szexel ,és már bevan gyógyulva neki. Nektek?milyen volt ilyenkor?Mikor szükült vissza az "eredeti" állapotra.
2x szültem természetes úton, gátvédelemmel (bár először varrni kellett, szóval nem jött össze teljesen), 3500 grammos babákat, és mindkét alkalommal a 6 hetes kontroll után érzésre minden visszaállt az eredetire. Mondjuk én nem nézegettem soha, azt nem tudom, hogy látványra mi volt a helyzet :D De a férjem is és én is úgy éreztük mindkét alkalommal, hogy minden a régi. A szex is csak azért indult döcögősen, mert a szoptatás miatt nem nedvesedtem eléggé, hiába kívántam a dolgot.
Mondjuk hozzátenném, hogy az egész terhesség alatt és szülés másnapjától is intimtornáztam, szóval igyekeztem mindent megtenni, hogy mielőbb regenerálódjon a régió.
3940g volt a lányom, és rettenetes volt a hüvelyem még hetekig. Aztán rendbejött, de pár hónapig eltartott, és az eredeti állapotra nem szűkült vissza, de ezt a legkevésbé sem bánom, sőt. (Előtte tampont föltenni is kínkeserves volt.)
Ne aggódj emiatt, regenerálódni fogsz.
Megnézted, azaz ránéztél tükörből, vagy hogy? Mert azt írod "szerinted" felmenne 3 ujj is, tehát nem nyúltál oda.
Amúgy meg 4 hét után aki írja, hogy már szexel, az nem normális, és tilos is.
2 gyereket szültem, egy 3,7 és egy 4,5 kilósat.
Nem nézegettem, a 6 hetes kontroll rendben volt, a második menstruáció alkalmával ugyanúgy normál és mini tampont használtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!