Van ott olyan aki magánba intézet minden vizsgálatot a terhessége alatt és csak szülni ment kórházba?
Minden vizsgálatot magánklinikán csináltattam (terhesség megállapítás,genetikai vizsgálatok, terhesgondozást)
És az NST is ott szeretném csináltatni.
Az orvosom nem abba a kórházba dolgozik ahova körzeliteg tartozom.
Van aki ugyan így járt el terhessége folyamán nem szólnak megérte a kórházba?
És ha túlhordom a babát csak úgy besétálhatok hogy vegyenek fel az osztályra mert az orvosom azt tanácsolta...
Azért gondolom ha görcsökkel vagy magzatvíz elfolyás esetén megyek be nem néznének furán (annyira)
Válaszokat előre is köszönöm
29+4napos vagyok
Sokan vannak igy, en is. Meg a verveteleket is maganban inteztem, mindent.
Nst-vel annyi van, hogy en is csinaltattam maganban, de a 40. hettol kezdve azert mar be kellett menni a korhazba es ott csinaltak, az orvosom mondta igy. Szoval ha addig kihuzd, akkor erre lehet szamitani.
Nem szoltak meg erte, senkit nem erdekelt hova jarok es hogy kerultem oda. De en a korzetes korhazba mentem, lakcim szerint, ott kotelesek fogadni ugye.
Igen, pont így. Annyi, hogy 35 hetesen egyszer soron kívül bementem hétvégén, mert úgy éreztem, keveset mozog, akkor felvettek az osztályra, de mivel minden oké volt, másnap leléptem.
Ez annyiban jó volt, hogy így minden szükséges adatomat rögzítették, ugyanis sikerült szülés napján otthon hagynom a terhes kiskönyvemet. 🙄 A férjem már nem kockáztathatta, hogy hazamegy érte, olyan gyorsan jött a baba.
Mindent magánban csináltattam, több különböző cégnél,azokon belül is különböző orvosokkal.
Szerintem ez se baj, így több szem többet lát alapon.
Kórházban is magánban szültem, de államiban voltam egy ideig felmerúlő probléma miatt.
Hát ott volt egy hölgy aki szépen elhordott mindennek hogy mit hiszek h a magán jobb, hát épp hogy le nem hülyézett. Az ellátást megkaptam ugyanúgy.
Én is kb így csináltam. Annyi, hogy a végén nst-re a kórházba jártam, de akár azt is csináltathattam volna magánban.
Szerintem sokan csinálják így. Senki nem szólt érte semmit. A terhesség gondozott, megvan minden, ennyi a lényeg.
(5ös, na pont bebizonyította a "kedves" nővér, hogy igen, jobb a magán. 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!