Kaáli intézetbe meddig kell járni ha sikerült a terhesség? 12.heti genetikai vizsgálatot ott csinálják még, vagy nem olyan sokáig foglalkoznak velünk?
Figyelt kérdés
Ma vérvétellel meg lett erősítve a terhesség, 2 hét múlva UH, de elfelejtettem meddig kell odajárni. Köszönöm előre is!2020. aug. 3. 15:49
1/4 anonim válasza:
Mi másik intézetbe jártunk, ott állítólag a 20. hétig viszi a doktor úr a kismamákat, de tőlünk a 12. héten elköszönt, mert hosszú szabira mentek. Genetikait máshol kellett csináltatni. Egyébként az első uh után is lehet máshova járni, nem kell végig oda.
2/4 anonim válasza:
Nekem 4 éve volt a Kaáliban inszem, ott a vérvétel után volt a 6 hetes UH és kész. Utána továbbirányitott az orvos a saját nőgyógyászomhoz. Nem is volt szó róla, hogy ők csinálnának genetikait. Nem tudom, hogy ez a lombiknal is így van-e, ill. változott-e mióta állami lett.
3/4 anonim válasza:
Első szívhangig kellett járni a Kaáliba. Első UH-n még csak petezsák volt, ezért vártunk bő egy hetet a második UH-ra. Ez év februári tapasztalat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat😉
2020. aug. 6. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!