A budapesti Kaáli Intézetben fagyasztott embrió beültetése előtti vizsgálatok?
Szeptember elejére kaptunk időpontot konzultációra, és szeretnék addig minden szükséges vizsgálatot elvégeztetni magán úton, hogy picit meggyorsítsuk a folyamatot.
Petesejt leszívás nem lesz, a legutóbbi lombik kezelésből maradtak embrióink, így csak beültetés lesz. Az előző lombikunk 2019 év végén volt, így nincsenek friss eredményeim.
Ha valaki esetleg nemrég ment ezen keresztül, leírná nekem, hogy milyen vizsgálatokat kérnek/kértek?
Sajnos nincs fent a honlapon. Az asszisztens hölgyet is kérdeztem, amikor időpontot kértem, de azt mondta ezt majd csak a konzultáción fogja elmondani az orvos :(
Az első alkalommal olyan vizsgálatok is kellettek, amik most biztosan nem, nyilvánvalóan a férjemnek nem kell vizsgálat, de emellett is van olyan, ami felesleges, pl. átjárhatósági vizsgálat, és ki tudja még mi.
De legfeljebb megcsináltatom, amiről úgy gondolom, szükséges lehet, aztán maximum pótoljuk.
Csak reméltem, hogy valakinek van esetleg listája, és biztosra mehetünk.
Én is úgy gondolom, hogy nekik is egyszerűbb lenne, kevesebb megbeszélés például, de ha ők így látják, ez van.
A férjemnek azért nem kell semmilyen vizsgálat, mert nem egy "teljes" lombik kezelés lesz, hanem a már meglévő lefagyasztott embriókat ültetik vissza.
Az viszont tényleg nagy segítség, hogy van azért már "fogalmunk" a dolgok menetéről :)
Azokat mindenképpen megcsináltatom.
Köszönöm 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!