Győrben van olyan hely, ahol teljeskörű (UH, vérvétel, stb) nőgyógyászati vizsgálatot végeznek meddőség esetén és nem a Kaáli Intézet?
Nem tudom honnan veszed, hogy szar az állami, nekem 2,5 év alatt volt egy lombikom, egy endometriózis műtétem, egy terhesgondozásom és egy szülésem államiban, semmi problémám nem volt sehol, mindenki mindenhol kedves volt, normális ellátást kaptam mindenhol. Konkrétan Synlabban (még nem terhesen) volt hogy a tb-s beutalóval gyorsabban végeztem, mint amikor magán vérvételre mentem.
Legutóbb pont a háziorvosom ám mondtam hogy nekem valami szörnyű szerencsém lehet, hogy mindig mindenhol sikerül állami ellátásban jót kapnom. Azt mondta, hogy nem olyan nagy szerencse, az állami ellátásban kitűnő szakemberek dolgoznak, csak sokan már meg sem próbálják az államot, rögtön mennek magánba.
De akkor neked irány Szlovákia, 2 millió forintból meg lesz a lombik, 1,5 millióba talán belefér a terhesgondozás és a szülés is. Ha esetleg közben neked is lesz egy műtét még 1 milliót adj hozzá.
Semmi közöd hozzá, hol költöm el a pénzemet. Ha nekem van, neked meg nincs, az a te bajod... Neked szerencséd volt, de a számok nem hazudnak:
Nézd meg a garfikont, önmagáért beszél.
További véleményed nem érdekel, ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, dugulj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!