Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban szültetek?

Melyik kórházban szültetek?

Figyelt kérdés
Hol szültetek? Milyen pozitív és negatív élményeitek voltak a kórházzal/szüléssel/bent tartózkodással kapcsolatosan?

2024. jún. 15. 08:36
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

20as, hidd el nekem, mióta a kormány így széttúrta az egészségügyet, nem osztogatják a kórházak a befogadó nyilatkozatokat, mivel annyira nincs dolgozó, hogy sokszor az illetékességi területhez tartozó pácienseket is nehezen tudják ellátni. Kb másfél, két éve szinte lehetetlen nyilatkozatot szerezni.

egy ápoló felesége

2024. jún. 16. 15:40
 22/27 anonim ***** válasza:
De attól még lehet ott szülni ahol "akarsz" :D attól eltekintve hogy most hol van orvos meg hol nincs.
2024. jún. 16. 16:07
 23/27 anonim ***** válasza:
22es, nem, még mindig nem lehet:-D Ha nincs befogadó nyilatkozatod elhajtanak(amit nem fognak adni nagy valószínűséggel)ha meg félig kilógó gyerekkel mész, akkor megszülesztenek de abban nincs köszönet mert feleslegesen terheled őket és éreztetni is fogják.
2024. jún. 16. 17:07
 24/27 anonim ***** válasza:

De ha van befogadód akkor szülhetsz. Itt most ez a lényeg hogy amúgy lehet ha van ilyened. :D

Egyébként miből gondolod hogy éreztetni fogják? Neked esetleg rálátásod van minden szülészeti osztályra? :D

Egyébként nekem nem volt befogadóm csak az orvosommal volt megbeszélve hogy ott leszek ahol ő van. X időpontban mentem befektetett és kész.

Nagyon bírom az olyat akinek bármit mondasz akkor is neki van igaza🤣

2024. jún. 16. 18:00
 25/27 anonim ***** válasza:

Budapest Jahn Ferenc kórházban szültem. Vegyesek a tapasztalatok, lent a nőgyógyászati osztályon mindenki kedves és figyelmes volt.

Indításra kellett bekefüdnöm, kicsit elhúzódott, így éjjel 1 körül rakták fel a ballont. Reggel 7-kor burkot repesztettek, úgy a fájások dél körülre jelentkeztek.

Rossz volt hallani, hogy akikkel együtt indultunk el reggel, már rég megszültek.

Egy óra körül feküdtem fel az ágyra, több beszólást is kaptam az egyik szülêsznőtől, hogy így nem lesz meg soha a baba. Segíteni viszont nem segített.

Egy másik szülésznő viszont tanácsokat adott, hogy hogyan fejüdjek és próbált nyugtatni. Pár óra telt el így, de nem tágultam ki. Kértem műtétet, mert nagyon rossz érzés fogott el, azt gondoltam ez így más nem normális. Csak fájdalomcsillapítással tudtak szolgálni, hiába mondtam, hogy nem a fájdalmamat akarom enyhíteni a műtéttel, nem kell semmilyen csillapítás.

Este 6 körül kezdtem tágulni, de rengetegszer elaludtam percekre, fájasokkor felébredtem. Ekkor a nem kedvesebbik szülésznő hozzámvágta, hogy nyomni kellene, de ha nem tudom hogyan, akkor sokáig itt leszünk.

A férjem keresett rá a neten, hogy hogyan kell helyesen nyomni.

Úgy 7 órára éreztem rá a dologra, már az éjszakai személyzet jött hozzám, ők ott voltak velem végig.

Este 9-re lett meg a babám, de már kapkodtak, mert nagyon nehezen jött ki és vákummal kellett ráksegíteni.

Másnap viszont a gyerek bekerült az inkubátorba, mert bekékült. Kiderült, hogy savas a vére. Gyerekklinikára szállították át, ott töltött pár napot. Teljesen egészséges azóta.

Azt gondolom, hogy elkerülhető lett volna, ha megműtenek, amikor kérem és nem hisztinek fogják fel.

Összességében valahogy erre is számítottam, nem ért meglepetés. Rengetegszer lepörgetem a fejemben az eseményeket, igyekszem a jó dolgokra emlékezni.

2024. jún. 30. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:

24es igen, mert nem mindenki gondol a törvénytelen útra, mint te. Akkor úgy mondom, az átlag nő, aki nem fizet az orvosnak a szülésért, nem szülhet ott ahol akar, mert ha nem tejet pár százast, nem kap befogadó nyilatkozatot.

Kivéve a SOTEN 800 ezerért szerződéssel, vagy magánkórházakban.

2024. júl. 1. 05:31
 27/27 anonim ***** válasza:

26

Nem a 24 vagyok de ne írj már ilyet hülyeséget

Kapásból 2 kórházat tudok a környékünkön (Kiskunhalas és Szentes) ahol bárkit szívesen fogadnak mindenféle költség nélkül...

2024. júl. 1. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!