Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik kórházban szültetek?

Melyik kórházban szültetek?

Figyelt kérdés
Hol szültetek? Milyen pozitív és negatív élményeitek voltak a kórházzal/szüléssel/bent tartózkodással kapcsolatosan?

2024. jún. 15. 08:36
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sopron. Semmi gond nem volt vele.
2024. jún. 15. 13:16
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Budapest

Szent Janos

Kutvolgyi

Szent Imre

Nem volt gond egyikkel sem. A szobatarsakkal inkabb volt gond. 😥😅

2024. jún. 15. 13:30
 13/27 anonim ***** válasza:
Eger, már kétszer is. Mindkét alkalommal csak a vajúdás végén mentem be a kórházba, egyből a szülőszobára. Nem volt semmi gond, normálisak voltak velem, bár nem extrán kedvesek, de ez engem nem érdekelt egyáltalán. A csecsemőosztályról sem maradt negatív tapasztalatom, nyilván volt 1-2 marcona nővér, de az mindenhol akad. A kaja nem volt túl jó, bár így is megettem mindent kb, farkaséhes voltam a szülések után. :D
2024. jún. 15. 14:48
 14/27 anonim ***** válasza:

Székesfehérvár, a személyzettel semmi probléma nem volt, minden tiszta volt, normális, nekem még a kaka is ehető.

De szülés rohadtul fáj. Nagyon de szörnyen de borzasztóan (pedig nem kaptam oxit). Engem ott nem érdekelt semmi csak az, hogy legyen már vége.

2024. jún. 15. 15:26
 15/27 anonim ***** válasza:

A budapesti Uzsoki kórházban szűltem, 16 hónapja.

Nagyon megvoltam elégedve mindennel. A szülésznő stílusa kifejezetten tetszett, nem volt bunkó, nem volt azba tyütyürgető típus, hanem két lábbal a földön állt, és amikor nagyon behisztiztem mindig helyre rakott :) De tényleg nem sértőn, nem bánton.

Remélem amikor évvégén újra szűlők, őt kapom.

De a nővérek is kedvesek, aranyosak, viccesek voltak.

Senki nem nyalta ki a sejhajom, de ha bármi nyűgőm volt azonnal igyekeztek segíteni.

2024. jún. 15. 16:23
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Maternityn még 2 éve. Maximálisan pozitív volt az egész. Mindenki szívózott velem a rokonságból, hogy magánklinika, de eredetileg a Jánoshoz tartozunk- oda jártam terhesgondozásra és többször volt extra megalázó élményem. Így volt félretett pénzem, inkább a magánra költöttem.
2024. jún. 15. 18:12
 17/27 anonim ***** válasza:
Mosonmagyaróvár. 2 sima szülés és 1 császármetszés. Én teljesen elégedett voltam mindennel, mindenki kedves volt és segítőkész, egy rossz szavam nem lehetett senkire. Maga az osztály is rendben van szerintem, nyilván itt-ott elférne némi modernizálás, de alapjaiban mindem okés volt és ami meglepő volt,hogy a fürdőben 4-5 hatalmas telercs WC papír, szappan és kézfertőtlenítő is volt+a szobában is colt kézfertőtlenítő és bárki bejött használta is, még vérnyomást sem mértek anélkül.
2024. jún. 15. 20:00
 18/27 anonim ***** válasza:

Hatvanba szültem (amúgy Salgótarjánhoz tartozom de érthető okok miatt nem akartam ott szülni)

Nagyon nagyon kedvesek voltak, a szülésnél is nagyon kedves volt mindenki. Igazából rosszat nem tudok mondani. De nyilván nekem közre játszott hogy a dokim ott dolgozik.

2024. jún. 15. 21:43
 19/27 anonim ***** válasza:
31%
6os, nincs szabad kórház választás és de, elküldhetik ha nem úgy megy be hogy már kint lóg a gyerek feje. Ha már kint lóg és ott szól, akkor meg éreztetik vele hogy ő plusz teher ott és nem lesz jó szülésélménye.
2024. jún. 16. 13:33
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

19

Nem a 6-os vagyok

Orvost, szülésznőt nem fogadhatsz fel de ha ad a nem területileg illetékes kórház egy befogadó nyilatkozatot akkor szülhet ott a terhes nő, ügyeletes orvosnál.

Persze ha mentőt kell hívni őket ez nem fogja érdekelni, nekik a területileg illetékes kórházba kell vinni a kismamákat

2024. jún. 16. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!