4.-5. Gyereknel mennyi ido volt a szules?
Figyelt kérdés
Mennyi ido alatt lett meg a baba?
Hany perces fajasokkal indult?
Hogy indult be ?
Mekkora lett a babatok? Igaz,hogy minnel tobbedik gyerek annal nagyobb a sulya??
jún. 9. 21:44
1/4 anonim válasza:
Anyukámnál a 4. szülése volt a leghosszabb (22 óra), de azért, mert a 2. szülésénél sérült a méhszája és nem tágult rendesen (nála az első 2 szülés gyors volt, a 3. már hosszabb). Nem tudom, hány perces fájásokkal indult neki, csak azt, hogy nagyon sokáig 2 percesek voltak. Nála a 4. baba lett a legnagyobb, de ő is maradt bent a legtovább. A második legnagyobb a legidősebb testvérem lett, pedig koraszülött volt. Saját tapasztalatom nincs 4 gyerekről, de nálam az első jóval nagyobb lett, mint a második, az egyik testvéremnél szintén ez volt a helyzet.
2/4 anonim válasza:
4.et indították a korom miatt, mert lett egy kis magas vernyomás. Még nem akart megszületni, nem tágultam, így császár lett. Első hármat simán szültem, mindenki nagy baba volt (3700g-60 cm, 3800g-56 cm, 3900g-57 cm, 3800g-56 cm). A harmadik és utolsó szülés között eltelt 10 év! Sztem az is számított! A 3.nál vajúdtam a leghosszabb ideig. Minden szülés más! És tényleg!
3/4 anonim válasza:
5x szültem.
első 1 nap vajudás 3550g 50cm
második 1 nap vajudás 3200g 55 cm
harmadik 1,5 nap vajudás, 3600g 55 cm
negyedik 1óra vajudás, 3500g és 52cm
ötödik császár lett 2 nap vajudás után, 3180g 51cm
4/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Koszi a valaszokat. 🙂
Vegulis megszuletett a kisbabam az elso fajastol masfelora alatt es o volt a legnagyobb sulyu a 4 gyerekem kozul. 🙂
jún. 17. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!