Kinél, hogy indult be a szülés első gyereknél?
Figyelt kérdés
Miből tudtad, hogy ez már valódi fájás?2021. máj. 24. 13:32
1/13 anonim válasza:
Onnan tudtam, hogy rendszeresek voltak és egyre rövidültek. Menzesz szerű görcsökkel kezdődött.
2/13 anonim válasza:
Az elsőt indították sajnos. A második magzatvízszivárgással indult, éjszaka.
3/13 anonim válasza:
Elfolyt éjfélkor az összes magzatvizem. Fájás csak oxira lett. Nem tudtam megszülni, mert nem tágultam semmit. Császár lett 11 óra vajúdás után. De nem baj, így is jó volt.
4/13 anonim válasza:
Hát nem eset le 11 kor kezdődött, járkáltam wc re mert csikar a hasam😂😂😂 4-5 kor jutott eszembe, hogy ez nem az lehet 40+1 voltam.
Nekem 3 szülésem volt de magzatvizet még nem láttam életemben, mindig burkot repesztettek, pedig első kettőnél már úgy mentem be hogy kivoltam tágúlva teljesen.
5/13 anonim válasza:
Már 4 nappal túlhordtam, szerdán lett volna indításom, de kedd hajnalban beindult. Onnan tudtam, hogy rendszeresen jöttek menstruációs görcsszerű fájások, bár még nem voltam benne biztos, hogy az, de a wc-n láttam, hogy elkezdtem barnázni, innen gondoltam.
Mondjuk, elég hosszú vajúdás volt, majdnem császár is lett a vége, mert nem akartam tágulni.
6/13 anonim válasza:
Nekem sajnos extrém koraszülés volt. Nem sejtettem, hogy az amit érzek már a szülés előjele. Próbáltam extra magnéziumot, fájdalomcsillapítót de semmi nem használt. Egy ismerős megnyugtatott, hogy amit érzek az biztos, hogy nem fájás. Tévedett. Mire orvoshoz kerültem már 3 ujjnyira nyitva voltam és sajnos nem tudták visszatartani. Sürgősségi császár lett és a baba elhunyt. 😥
7/13 anonim válasza:
38. héten hajnali 2-kor elfolyt a magzatvíz.
8/13 anonim válasza:
Fájásokkal indult, de nem gondoltam volna, hogy szülni fogok. Egészen addig nem is vettem komolyan, amíg az 5 perces fájásoknál el nem folyt a magzatvíz. Onnan 3 óra alatt meg is született.
9/13 anonim válasza:
Eltéveszthetetlen volt a fájás.
2. Szülésnél, holott volt már tapsztalatom, kevésbé volt egyértelmű.
10/13 anonim válasza:
Onnan, hogy bekötötték az oxit, addig csak szimplán jóslónak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!