Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hányadik hétig próbálják meg...

Hányadik hétig próbálják meg visszatartani a babát?

Figyelt kérdés
Pl 34. héten még megpróbálják a kórházban visszatartani vagy akkor már hagyják megszületni, ha megindul a szülés?

2024. jún. 1. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 36. héten repedt meg a burok, akkor azt mondták, hogy mivel már csak pár napig lenne hivatalosan koraszülött, így nem is próbálják visszatartani.

Ebből arra következtettem, hogy ha mondjuk egy héttel előtte történt volna ez, akkor lehet még tettek volna azért, hogy maradjon még egy kicsit.

2024. jún. 1. 22:09
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!:)

Nagyon érdekes, mert hallottam olyat is hogy az orvos mondta hogy 34. hét után már meg se próbálják visszatartani. Gondolom ez is kórházanként változhat.

Szívesen olvasnék még tapasztalatokat. :)

2024. jún. 1. 22:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 31.héten sem próbálták visszatartani. Nem emlékszem hogy tüdőérlelőn kívül lett volna más amivel próbálkoznak.
2024. jún. 1. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
34. héten barátnőmnek nem tartották vissza, de igazából idő se volt rá, mert jöttek a fájások, bementek és jött is a baba.
2024. jún. 1. 22:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 34 hét után nincs visszatartás egyáltalán, ilyen idős kortól maradnak is a babák adott kórházban (előtte tovább irányítanak ahol van pic is). Valószínű kórházankènt változó.
2024. jún. 2. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 33+3 hetesen kerültem be a kórházba polyhidramnion miatt mert féltek, hogy meg fog repedni idő előtt a burok. Iszonyú nagy hasam volt, iszonyú sok magzatvízzel. Kaptam 3 tüdőérlelőt is, de nem kaptam semmi mást az általam bevitt magneroton kívül,ami semmit nem ért amúgy. Mert hát keményedett is sokat a hasam.
2024. jún. 6. 03:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a 38.hétig próbálják bent tartani, hogy ne legyen koraszülött. Kivéve a veszélyállapotokat, mert akkor függetlenül a hetektől azonnali császár van. Engem 35 hetesen műtöttek toxémia miatt, így is 5 hetet sikerült ráhúzni a kórházban.
dec. 24. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!