Hányadik hétig próbálják visszatartani a babát koraszülés gyanúja esetén?
36. hét végéig. Vagy amíg tudják.
Nekem 36+1 napra született a fiam, de nem számított koraszülöttnek. Legalábbis nem volt PIC-en, normál időre született babákkal együtt volt kezelve.
2. babám a 37. hét elején született, nem volt koraszülött, nem tartották vissza, sőt 3 ujjnyi tágulást megvárták, majd burkot repesztettek.
Most a 3. babánál a 35. hétbe járok és nagyon úgy érzem, mintha szülnöm kellene.
Betöltött 36 hetesen már nem koraszülött egy baba.
Nekem is azt mondta a dokim, hogy addig mindenképpen húzzuk ki.
Ha hamarabb megindulna a szülésed véletlen, biztosan mindent megpróbálnák, hogy visszatartsák a szülést.
Egy ismerős mesélte, hogy az ő keresztlányának 36 hetesen indult meg a szülése, befektették a kórházba, 1 hétig kapott infúziós kezelést és végól időre bújt ki a bébi.
Gondolom ez attól is függ, mitől indult meg a szülés, hogy vissza lehet-e tartani.
Mi miatt érzed, hogy közeleg a szülés kedves kérdező??
35+4 hetes kismami
Mert hatalmas a hasam és nagyon lent szúr, ahogy lépek feszül, mintha épp szét akarna repedni a burok.
Kislányom a 37. hét elején 4250gr-al született.
Szóval tulajdonképpen nem feltétlen szeretném, ha visszatartanák, ha most is ekkora nagy a baba.
Akkor nagyon félremérték, 36+2naposan 3kg-ra saccolták, rá egy hétre 4250gr-al bújt ki.
118cm a hasam, normál méretű hassal kezdtem a várandóságot.
35+1 napos kismama vagyok ma
6-os vagyok
Értelek, szerintem akkor el lett számolva az előző terhességed...1 hónappal... tényleg jó nagy babád lett!
Nem lehet, hogy a szurkálás a növekvő méh és a méhtartószalagok nyúlása miatt van? Mivel most elég sokat nőnek a picurkák hétről-hétre, úgy olvastam 250-300gr-ot. Vagy lehet jóslóid ezek.
Gondolom Te is mégy nemsokára dokihoz, mindenképpen mond el neki, miket érzel. Szerintem ez még nem szülés lesz...de mindenképpen megnézetném magam.
Elszámolni nem nagyon tudják, mert a 12. héten elég jól belövik a méretét, + Hajdú Krisztina is nézte a 18. héten,akkor kisebb volt 1 héttel. Amnio is volt akkor.
Most is nagy babára számítunk. Nem is értem, hogy hogy lehet, hisz picike vagyok.......
Jövőhéten hétfőn kell mennem a dokihoz, a betöltött 36. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!