Vekonyabbaknak jobban faj a szules?
Sziasztok!
5.terhessegem , de most csak 7 kilot hiztam. A hasamon szinte semmi zsir reteg nincsen.
Meg szinte mashol sem.
Egy sima kis haskemenyedes annyira erezheto, hogy szinte mar faj.
Lehetseges hogy a szules sokkal jobban fog fajni mint az elozo babaknal,azert mert kevesebbet hiztam?
Vagy mitol erezheto ennyire egy sima haskemenyedes is?
A korhazban is azt mondta egy orvos, hogy maga a mehosszehuzodas jobban faj a vekonyabb testalkatuaknak. Ezert kerdeztem, van e valakinek tapasztalata 🙂😀
Ennyire meg egyik gyereknel sem fajt egy sima haskemenyedes… 😀
Nincs tapasztalatom az elhízottan szülésben, így nincs összehasonlítási alapom. A terhesség alatt nem fájt semmi, a haskeményedés sem. A vajúdást megszenvedtem, de szerintem az csak ritka kivételeknek kellemes 😂 A kitolás maga nem fájt fele annyira sem, és nem is tartott sokáig.
Ezek alapján én arra következtetek, hogy nem a testzsír százalékon múlik a fájdalomérzet.
Hát, nekem se az ötödik gyereknél jutna eszembe ezen izgulni😂
De ha minden áron parázni akarsz, én fiatalon nagyon vékony voltam és minden menstruáció 1.napján elfogyott fél-egy levél görcsoldó. Már nem vagyok vékony és 0-1szem. Lehet ez az összefüggés?🤔
Szülésről nem tudok nyilatkozni, van még bő 2 hónapom.
Ugyanolyan volt minden mint a tobbinel .
🙂
Na, ugye. Jöhet a hatodik 😂 Gratulálok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!