Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vekonyabbaknak jobban faj a...

Vekonyabbaknak jobban faj a szules?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5.terhessegem , de most csak 7 kilot hiztam. A hasamon szinte semmi zsir reteg nincsen.

Meg szinte mashol sem.

Egy sima kis haskemenyedes annyira erezheto, hogy szinte mar faj.

Lehetseges hogy a szules sokkal jobban fog fajni mint az elozo babaknal,azert mert kevesebbet hiztam?

Vagy mitol erezheto ennyire egy sima haskemenyedes is?

jún. 1. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem aki 5 gyereket bevallal, annak elég magas a fajdalomkuszobe, szóval nyugi 😂 én a szülési trauma miatt még a másodikat is meggondolom 😅
jún. 1. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis gondolkodás nem ártana, főleg ha 5 gyereket akarsz felnevelni. Ugyan mégis mi köze lenne a fajdalomhoz annak, hogy mennyi zsír van rajtad? A fajdalom a "méhedben van", hisz a mehizomzat összehuzódása okozza, a zsír pedig a bőrréteg alatt. Lehet kicsit sok a méhednek az ötödik magzatot kihordani, főleg ha kicsi a korkülönbség. De ne aggódj, az 5.már kipottyanik útközben.
jún. 1. 10:55
 3/10 A kérdező kommentje:

A korhazban is azt mondta egy orvos, hogy maga a mehosszehuzodas jobban faj a vekonyabb testalkatuaknak. Ezert kerdeztem, van e valakinek tapasztalata 🙂😀

Ennyire meg egyik gyereknel sem fajt egy sima haskemenyedes… 😀

jún. 1. 11:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Vékony vagyok, és bár sokat keményedtem mindkét terhességem alatt, a szülések egyáltalán nem voltak durvák, lazán megszültem gyorsan könnyen mindkettőt bármiféle fájdalomcsillapítás vagy egyéb dolog nélkül pár óra alatt. Szerintem a testalkatnak ehhez nem igazán van köze.
jún. 1. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
77%

Nincs tapasztalatom az elhízottan szülésben, így nincs összehasonlítási alapom. A terhesség alatt nem fájt semmi, a haskeményedés sem. A vajúdást megszenvedtem, de szerintem az csak ritka kivételeknek kellemes 😂 A kitolás maga nem fájt fele annyira sem, és nem is tartott sokáig.

Ezek alapján én arra következtetek, hogy nem a testzsír százalékon múlik a fájdalomérzet.

jún. 1. 14:10
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, nekem se az ötödik gyereknél jutna eszembe ezen izgulni😂

De ha minden áron parázni akarsz, én fiatalon nagyon vékony voltam és minden menstruáció 1.napján elfogyott fél-egy levél görcsoldó. Már nem vagyok vékony és 0-1szem. Lehet ez az összefüggés?🤔

Szülésről nem tudok nyilatkozni, van még bő 2 hónapom.

jún. 1. 17:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat 😀 majd kiderul hogy milyen lesz de ebbol kiindulva , hogy egy kisebb haskemenyedest is ennyire erzek tuti jobban fog fajni 😵‍💫😵‍💫😵‍💫😂
jún. 2. 10:53
 8/10 A kérdező kommentje:

Ugyanolyan volt minden mint a tobbinel .

🙂

jún. 17. 22:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Na, ugye. Jöhet a hatodik 😂 Gratulálok!

jún. 17. 22:59
 10/10 A kérdező kommentje:
😂 mar nem lesz tobb
jún. 18. 02:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!