Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Január 25-re vagyok kiírva....

Pinky1981 kérdése:

Január 25-re vagyok kiírva. Akik erre az időpontra várnak kisbabát hogy vannak?

Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,én 24-re vagyok kiírva!

Hát én ugy vagyok,hogy már mennék szülni,már nagyon nehezen viselem a terhességet,meg már nagyon várom,hogy láthassam a kisfiamat!Te,hogy vagy?

2009. jan. 5. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok. Meg fáj minden csontom. Alig bírok már sétálni és nagyon vizesedek. Türelem kisbabát terem.
2009. jan. 6. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

24.-re vagyok kiíva.

Már vannak josló fájások,kicsit vizesedek is de még egész jól bírom.A védőnőm szerint jó lenne ha még egy hetet kihúznék,de az NST alapján a doki meg azt mondta hogy nem valószínű hogy előbb meglesz.Ha nem indul be a szülés 26.-án be kell feküdnöm.Babóca még mindig aktívan tologatja magát,ágyból való felkelés kb fél óráig tart de legalább aludni tudok nem is keveset(!) 9-10 órát alszom éjszakánként és csak egyszer kelek fel pisilni.Hamar fáradok,de ilyenkor már ez normális dolog.Várom már nagyon hogy a kezemben tarthassam a kisfiamat!

Kitartás már nincs sok hátra!

Könnyű szülést kívánok nektek!!

2009. jan. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!