Indítás úgy, hogy nincs beilleszkedve a baba. Nagy eséllyel császár lesz?
Szerdán fognak indítani GDM miatt, illetve mert úgy gondolják nagy a baba súlya, 36+5 hetesen 3047gr a becsült súly. Örültem volna, ha megvárjuk a betöltött 38.hetet, de a napokban elkezdtem rosszakat is mérni, 10 körüli vércukor szinteket, így a doki szerint jobb lesz neki kint, mert az inzulinhoz már késő. Fejvégű a baba, de nincs behelyezkedve, nagyon fent is van még a hasam. Hallottam már olyat, hogy hasonló esetben ismerősömet hagyták 19 órán át szenvedni, hogy hátha beilleszkedik a baba, majd a 20.órában inkább megcsászározták. Ez mennyire gyakori? Szerettem volna hüvelyi szülést, de így már jobbnak tartanám az egyből császárt, mint előtte jól megszenvedni a dolgot.
Szerintetek egyébként kérhetem, hogy várjunk az indítással még egy hetet vagy higyjek az orvos szakértelmében, és valóban jobb lesz neki kint?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!