Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Indítás úgy, hogy nincs...

Indítás úgy, hogy nincs beilleszkedve a baba. Nagy eséllyel császár lesz?

Figyelt kérdés

Szerdán fognak indítani GDM miatt, illetve mert úgy gondolják nagy a baba súlya, 36+5 hetesen 3047gr a becsült súly. Örültem volna, ha megvárjuk a betöltött 38.hetet, de a napokban elkezdtem rosszakat is mérni, 10 körüli vércukor szinteket, így a doki szerint jobb lesz neki kint, mert az inzulinhoz már késő. Fejvégű a baba, de nincs behelyezkedve, nagyon fent is van még a hasam. Hallottam már olyat, hogy hasonló esetben ismerősömet hagyták 19 órán át szenvedni, hogy hátha beilleszkedik a baba, majd a 20.órában inkább megcsászározták. Ez mennyire gyakori? Szerettem volna hüvelyi szülést, de így már jobbnak tartanám az egyből császárt, mint előtte jól megszenvedni a dolgot.

Szerintetek egyébként kérhetem, hogy várjunk az indítással még egy hetet vagy higyjek az orvos szakértelmében, és valóban jobb lesz neki kint?

máj. 6. 20:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sikerült szerencsére, bár nem ment egyszerűen, hosszasan kellett "vitatkozni", miközben szerintem senki sem akarna kereken 37 hetesen indítást. Jövőhét szerdán kell végül befeküdnöm a klinikára, ha addig nem indul meg magától.
máj. 8. 18:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, örülök:)
máj. 8. 19:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett végül veletek, hogy alakult a szülés?
okt. 28. 21:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!