Szülés után, mikor hazajöttél a kórházból, kaptál a párodtól ajándékot?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit?ápr. 22. 16:09
21/31 anonim válasza:
Gyönyörűen kitakarította a lakást, berendezte a babaágyat, rendelt nekem kaját, hozott a boltból minden finomságot. Ez épp elég volt, nem kellett külön ajándék.
22/31 anonim válasza:
Nem. Sőt, hatalmas káosz fogadott otthon (megpróbált kitakarítani, de gondolom csak aznap kezdte el és eldugította a porszívót...). Plusz a haza érkezésünk utáni első 5 percen belül beült egy online munkahelyi èrtekezletbe.
Ezek ellenére jó apa és jó fèrj, csak nincs érzèke az ilyesmikhez. De azért az jól esett volna ha nincs a porszívó tartalma szétgànyolva a lakásban.
23/31 anonim válasza:
Kaptam ajándékba egy csodálatos gyereket. Miért kéne venni valamit?
24/31 anonim válasza:
Miért van #19 lepontozva? Nem elég baja van szerencsétlennek, mert ilyen elfuserált a férje?😂
25/31 anonim válasza:
Nem, de nem is hiányzott semmi, hiszen a közös ajándékaink ott voltak velünk. ❤️
26/31 anonim válasza:
Nem. Előtte is és azóta is kapok tőle éppen eleget.
27/31 anonim válasza:
Előre is félek hogy kapni fogok érte, de én kaptam a férjemtől arany karkötőt. Baromira meglepődtem, mert nem jellemző rá ilyesmi.
28/31 anonim válasza:
Szépen kitakarított és elrendezett mindent. A második szülésemnél még a "nagyra" is vigyázott. Arra nem gondoltam, hogy bármi tárgyi ajándékot adnia kellett volna. Bár most, hogy belegondolok, anyóstól kaptam egy doboz csokit, azzal, hogy kifejezetten az anyukának (nekem) szánja. Nem, nem volt benne cián ;).
29/31 anonim válasza:
#27 csak miattad merem leírni hogy én egy aranynyakláncot kaptam a kitakarított lakás, és a kedvenc mekis kajám mellé 🫣😬🥰
30/31 anonim válasza:
Nem tudom miért kell ez a "mit fogok kapni" duma. Nem olvastam végig a válaszokat mielőtt írtam, de az első és az utolsó oldalon nem láttam semmi durva kommentet. Én anyóstól kaptam arany nyakláncot. A férjem máshogy fejezte ki a háláját. Mondjuk nem gondolom, hogy szívességet tettem azzal neki, hogy kihordtam a gyerekünket 😂 De ettől, és ajándéktól függetlenül, érzem hogy kapok érte (ezért is) megbecsülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!