Szülés után, mikor hazajöttél a kórházból, kaptál a párodtól ajándékot?

Az első gyereknél kitakarította a lakást, és egy barátnőm átment és fellufiztak mindent (ez inkább a barátnőm vágya volt, ő szerette volna, ha egy héttel szülés után a leeresztett lufikat meg szétszórt konfettiket kellett volna takarítania, nekem ez egy "aha, oké, demenő" reakcióra futotta csak :D ).
A második gyereknél már tanult a dologból, egy naaagy doboz fánk várt az asztalon, amikor hazaértem. Egy babaüdvözlő díszcsomagolásban. Elsírtam magam a meghatottságtól <3 (mindkét terhességem alatt GDM-es voltam, a másodiknál ölni tudtam volna egy jó kis fánkért, szóval ez nagyonnagyon jól esett)

"Te adtál neki ajándékot? Ő is kellett a gyerekhez."
Istenem, de imádom ezt a mondatot... :D
Igen, apuka szenvedte végig a 40 hetet, ő csinált végig egy baromira fájdalmas szülést, benne tombolnak még x hétig/hónapig a hormonok.
(valahogy kétlem, hogy ezt a stílust, amit itt produkálsz, bárki elviselné, nemhogy szeretné)

Nem. Nem főzött meg, és bár mondta, hogy takarított, és előkészítette a babaszobát, a kókuszmatrac még le volt fóliázva, a pelenkázólap dettó, rohamtempóban állhattam neki ezt megcsinálni (így kiszellőzni sem tudott a matrac), és morogtam vele érte...
A kórházban már kiakadtam rá, mert képes volt a hazahozós cuccból kihagyni a rugit, mikor mind egy fiókban volt összerakva, és direkt rákérdezett, mindent hozzon-e. Semmi fura nem volt neki abban, hogy februárban 1 szál bodyban legyen a gyerek az overál alatt... 😬
Szóval elég lett volna, ha ezeket nem b****a el, francnak sem kellett volna virág. Így aztán full ideg voltam.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!