Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után, mikor hazajöttél...

Szülés után, mikor hazajöttél a kórházból, kaptál a párodtól ajándékot?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit?
2024. ápr. 22. 16:09
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
73%
Kértem hogy vegyen egy doboz spéci cukormentes fagyit( cukorbetegség miatt),meg is kaptam. Ha nem kérem nem vesz semmit,de ezért van az embernek szája,hogy szóljon mert a pasik csak nagy része így működik,szólni kell ha akarsz valamit.
2024. ápr. 22. 17:26
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
Nem. De legalább rengeteget foglalkozott a babával az első naptól
2024. ápr. 22. 17:28
 13/31 anonim ***** válasza:
89%

Az első gyereknél kitakarította a lakást, és egy barátnőm átment és fellufiztak mindent (ez inkább a barátnőm vágya volt, ő szerette volna, ha egy héttel szülés után a leeresztett lufikat meg szétszórt konfettiket kellett volna takarítania, nekem ez egy "aha, oké, demenő" reakcióra futotta csak :D ).

A második gyereknél már tanult a dologból, egy naaagy doboz fánk várt az asztalon, amikor hazaértem. Egy babaüdvözlő díszcsomagolásban. Elsírtam magam a meghatottságtól <3 (mindkét terhességem alatt GDM-es voltam, a másodiknál ölni tudtam volna egy jó kis fánkért, szóval ez nagyonnagyon jól esett)

2024. ápr. 22. 17:36
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
Te adtál neki ajándékot? Ő is kellett a gyerekhez. Egyébként nem, mert végig bent volt velünk 0-24,nem foglalkozok ilyen baromságokat, attól voltam, hogy végig velünk van és ölel, simogat. Virágot kaptam előtte és azóta is százat, de "csak úgy" mert szeret, nem mert szültem.
2024. ápr. 22. 18:00
 15/31 anonim ***** válasza:
87%

"Te adtál neki ajándékot? Ő is kellett a gyerekhez."

Istenem, de imádom ezt a mondatot... :D

Igen, apuka szenvedte végig a 40 hetet, ő csinált végig egy baromira fájdalmas szülést, benne tombolnak még x hétig/hónapig a hormonok.

(valahogy kétlem, hogy ezt a stílust, amit itt produkálsz, bárki elviselné, nemhogy szeretné)

2024. ápr. 22. 18:01
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
Egyiknél sem gondoltam rá hogy bármit is kellene kapnom...miért kellene?
2024. ápr. 22. 18:08
 17/31 A kérdező kommentje:
Ha már itt tartunk, igen, adtam. :D Egyik legvadabb esténken fogant meg a babánk, ahol lestem minden kívánságát és addig még nem próbált vágyait elégítettem ki. Ennél szerintem nincs nagyobb ajándék. :D
2024. ápr. 22. 18:25
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2024. ápr. 22. 18:34
 19/31 anonim ***** válasza:
62%

Nem. Nem főzött meg, és bár mondta, hogy takarított, és előkészítette a babaszobát, a kókuszmatrac még le volt fóliázva, a pelenkázólap dettó, rohamtempóban állhattam neki ezt megcsinálni (így kiszellőzni sem tudott a matrac), és morogtam vele érte...

A kórházban már kiakadtam rá, mert képes volt a hazahozós cuccból kihagyni a rugit, mikor mind egy fiókban volt összerakva, és direkt rákérdezett, mindent hozzon-e. Semmi fura nem volt neki abban, hogy februárban 1 szál bodyban legyen a gyerek az overál alatt... 😬

Szóval elég lett volna, ha ezeket nem b****a el, francnak sem kellett volna virág. Így aztán full ideg voltam.

2024. ápr. 22. 19:05
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, virágot, +nagyon finom ebédet főzött.
2024. ápr. 22. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!