A 8/10-es Apgár jó értéknek számít császáros babánál?
Figyelt kérdés
2024. márc. 30. 23:23
2/11 anonim válasza:
Persze. Lehet később sírt csak fel és ezért ennyi az érték.
3/11 A kérdező kommentje:
Szerintem jó. Ahogy kiemelték rögtön üvöltött, szép rózsaszín volt, mikor vitték ki a férjemhez ellátni, mondták, hogy nagyon erős baba lesz (az is). Azt hallottam, a császárosok amúgy sem kapnak 10/10-et mert ők azért nehezebben adaptàlódnak.
De amúgy bunkó stílus nélkül is lehet ám válaszolni.
2024. márc. 31. 03:43
4/11 A kérdező kommentje:
"Az Apgar-értékek értelmezése és értékelése:
8–10 pont: minden rendben van az újszülött babával, semmilyen beavatkozás nem szükséges."
Most találtam. Akkor mi van, mégis teljesen tökéletes érték? Az hát.
2024. márc. 31. 03:46
5/11 anonim válasza:
3as kérdező, 10/10es Apgart kapott a kisfiam, császáros. Szóval ezt nem tudom, hol hallottad.
6/11 anonim válasza:
Az én kisfiam is császáros, 10/10-es Apgarral született. De a 8-as érték is jó.
7/11 anonim válasza:
Császárral született a kisfiam, 10/10-es Apgarral.
8/11 anonim válasza:
Nekem mindkét császáros fiam 9/10-es. Hogy pont miért kaptak levonást, azt nem tudom, nem is számít. Teljesen rendben vannak és a tiéd is a 8/10-es értékkel.
9/11 anonim válasza:
Nekem is 10/10 lett a császáros fiamnak.
10/11 anonim válasza:
Nálunk 9/10, de ő korábban is jött, 35+2-re. Minden oké volt.
A kérdést viszont nem értem. Megtaláltad a neten is, hogy jó. Kicsit mintha magadba beszélgetnél. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!