Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Attól, hogy nem tudtam megszül...

Attól, hogy nem tudtam megszülni a babám, mert nem tudott tágulni a méhszáj, kevesebb vagyok, mint egy természetesen szülő? A császármetszés nem szülés?

Figyelt kérdés
Mert nap mint nap a fejemhez vágják, hogy: Te nem is szültél, téged császároztak!!!
2009. jan. 4. 23:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Végig olvastam a válaszokat és nagyon meghatott! Ezért is úgy érzem hozzá kell szólnom. Én még 29. hétben járok. Nagyon félek a szüléstől! Túlsúlyos is vagyok védőnőm szerint számítsak császárra. Szerintem az a lényeg, hogy a baba is és én is egészségesek legyünk és maradjunk. Nem azért vállaltam a babát mert érezni akarom a szülést hanem azért mert ettől a férfitól szeretnék utódot akivel együtt élek szerelemben már 5 éve! Ennyi! A szülésen túl kell lennem valahogy majd csak ki jön. Így gondolom! A primítiv emberekkel nincs értelme foglalkozni! Élvezd a családoddal való időt és örülj hogy nem lett semmi bajotok! Szerintem ez a fontos!

29 hetes kismama

2009. jan. 5. 11:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Ha nem azzal nyitottál a szülésnél, hogy császárt akarok, akkor miről beszélnek. Azért vették ki belőled a babát, és azért nem te nyomtad ki, mert máshogy nem tudott volna megszületni.

A baba és a te érdeked volt, nem?

Aki ezzel piszkál az elmehet a ...

Nyugodj meg, nem vagy kevesebb egy természetesen szülőnél, ugyan úgy kilenc hónapig "szenvedtél" és örültél a picinek, ugyan úgy voltak fájásaid... Csak téged nem lábköben vágtak, hanem bikinivágtak.... De szültél.

Boldog babázást.

(ha piszkálnak kérdezz vissza: és ha belehall a pici, vagy te? akkor mi lenne)

2009. jan. 5. 11:18
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, vajúdtam, 11 órát, oxitocinnal, az utolsó 5-6 órában 2-3 perces fájásokkal. Tehát megszenvedtem én is.
2009. jan. 5. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy kevesebb, de tudnod kell, hogy ha valaki nem tágul kap EDA-t, mert az elindítja a tágulást. Egy jó orvos nem választja azonnal a SC-t...
2009. jan. 5. 22:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is császárral szültem és egy pillanatig sem érdekel az ilyen tuskó, tudatlan emberek megjegyzése. Én sem jó kedvemből szültem így, hanem mert 9 óra vajúdás után észrevették hogy lassul a babám szívhangja a fájásoknál. Kiderült, hogy a nyakán volt a köldökzsinór ami ráadásul rövid is volt. Így sajnos esélyem sem lett volna simán megszülni. Viszont így van egy gyönyörű egészséges babám és ezért örökké hálás leszek a dokiknak hogy megcsászároztak. Ne foglalkozz a bunkó megjegyzésekkel, Te igenis UGYAN ÚGY SZÜLTÉL mint bárki más csak császárral és mindennek a tökéletes eredménye ott van a kezedben a császárnak hála nap mint nap.
2009. jan. 5. 22:45
 16/16 anonim ***** válasza:
56%

A utolsó előttinek, egy jó orvos azt nézi mi jó a kismamának és a babának. Nem minden esetben az EDA a megfelelő megoldás.

(láttam, ismerek olyan nőt, aki az EDA óta nem tud játszani a gyerekével, mert valamit elszúrtak... "nyomorék" lett) persze ez ritka.

11óra vajúdás után, ha nem tágulnék, hát nem EDAt kérnék, ha választhatok, akkor császár. Az kb azonnal megvan, az EDA nem hiszem, hogy 3perccel utána kihozza a babót, mert annyi idő neki sem jó.

Ez magán vélemény, tény, de inkább így.

2009. jan. 6. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!