Szülés után tényleg sokkal rosszabb lesz a szex?
2x szültem természetesen. Elsőnél vágtak, szakadtam.
Nekem sosem fájt. Elsőnél igaz egyéb okból 3hónap után volt először szex, masodiknál a 6hetes kontroll napján.
2 éves most a kisebbik, a szexuális életünk sokkal jobb, változatosabb, mint a gyerekek elött.
1. gyereket gátmetszéssel szültem, utána varrtak. Vagy fél évig olyan volt a szex minden alkalommal, mintha a szüzességemet venné el.
Vissza is mentem a dokihoz, hogy valami nem oké ott alul, de azzal magyarázta, hogy még hormonálisan nem állt vissza minden. Amíg meg nem jött az első menstruáció, nem ugyanolyan a szex.
A második gyereknél gátvédelem volt, nem is kellett varrni. Utána meg olyan volt a szex, hogy szinte nem is éreztem, hogy már bent van. Egyébként szépen-fokozatosan visszaállt minden, de azért elég sokára.
Első gyereknél volt kis gátrepedés, az első 3-4 alkalommal szülés után még éreztem a helyét, de utána ez elmúlt, onnantól minden változatlan volt. A férjem is mondta, hogy az elején még "fura" az együttlét, de utána belemelegedtünk és már nem volt egyáltalán furcsa vagy fájdalmas vagy bármi. Ugyanolyan volt, mint előtte.
Másodszorra a gátvédelem sikeres volt, nem repedt semmi, így szex közben sem fájt semmi, akkor már nem volt bemelegedési idő, minden abszolút flottul ment (megy :D ), mint előtte.
Viszont én szünet nélkül szoptatok az első gyerek születése óta, így nekem a síkosító gyakorlatilag elengedhetetlen kellék. Várom már, hogy a kicsi is elengedje a cicit, mert akkor talán már visszatér az az állapot, amikor a férjem kb rám néz és már készen is állok az akcióra, mert amúgy a szülések előtte időből gyakorlatilag ez az egyetlen, ami hiányzik (meg a spontaneitás, mennyiség, ilyesmi, de az más kérdés, a minőség amúgy amikor van, akkor tökéletesen hozza a színvonalat, talán még jobb is, pedig előtte sem volt panasz :D ).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!