Szülés lehet belőle vagy jósló?
Folyamatosan alhasi görcs,a kicsi mikor mozgalódik teljesen lent érzem a hüvelynél erős nyilalás kíséretében,tompa derék fájás sűrű vizelési inger jelezhet szülést?
Nem mérhető a fájás mivel folyamatosan érzem az alhasi görcsöt és a hasfeszülést.Fürdése, mozgásra sem múlik
Hétfőre vagyok ki írva.
Nekem igy kezdodott, egesz nap fajt a hasam, de folyamatosan,aztan ejszaka a elontott a magzatviz, ahogy mentem ki pisilni.
Szoval lehet, hogy ebbol mar szules lesz, de isten tudja :D
Köszönöm a válaszokat!
Nincs mérhető összehúzódás csak ez a folyamatos "fájás".
Viszont pár napja már folyamatosan nyálkás ,sárgás folyás van, gondolom a nyákdugó viszont már nagyobb rész is ment el szóval nem tudom lehetséges e , hogy mindennap van.
Az utolsónak:Igen 3 gyermeket szültem és nem tudom.
Az elsővel tágulási vérzéssel mentem be,de mivel fájás nem volt le raktak szobára ,pár óra múlva jelentkezett fájás bár akkor is vonakodva mentem szólni mert nem voltam benne biztos, hogy az.
A második indított volt 41+3napon.
A harmadik szinten tágulási vérzéssel kezdődött így is egyértelmű volt,de most ez teljesen más ..
Nincs rendszeres fájás, nincs vér vagy barna folyás,semmi olyan jel amiből már biztosan tudnám, hogy kórház.
Kellemetlen így lenni.
Nekem pontosan így kezdődött. Hajnal 4-kor folyamatos fájásra ébredtem. A hetek óta tartó derékfájás is erősebb lett.
Hajnal 5-re kezdtek rendszereződni.
Reggel 7-kor már a szülőszobán voltam 3 perces fájásokkal, 8-kor meg már babáztam.
Kedves utolsó! Gratulálok!
Remélem már nekem is rendszeres lesz lassan, nagyon várjuk már!
A derék fájdalom erősödött,sajnos az alhasi fájdalom nem erősödik és nem mérhető még most sem,helyette láb dagadás van már,de egyik terhességemnél sem volt vizesedés szóval ez is új
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!