Tegnap óta néha néha görcsök. Járt így valaki? Mikor lett belőle szülés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nem azt várom, hogy megmondja valaki mikor szülök, tapasztalatokra vagyok kiváncsi!
Tegnap este összebújtunk a férjemmel, ittam egy deci bort. Együttlét után éjjel görcsökre keltem. Bal oldalról indult aztán ment át a másik oldalamra is. Körbe fájdogált a hasam és a derekam. Volt pár fájás aztan elmúlt. Hajnalba újra. Most megint semmi ... épp ma vagyok 40hetes !
2019. okt. 13. 09:33
1/4 A kérdező kommentje:
Egyfolytába wcznem is kell ...
2019. okt. 13. 10:13
2/4 anonim válasza:
Hát innen már nem sokáig húzod. De nem a görcsök alapján, hanem mert 40 hetes vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem ... 😔😩 nagyon nagyon varom. Jelenleg semmi bajom, semmit sem erzek 😞
2019. okt. 15. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!