A második szülés tényleg jobban fáj, mint az első?
Nekem nem fájt jobban, csak rövidebb idő alatt zajlott le a tágulási folyamat, ezért inkább intenzívebbnek mondanám.
Első szülés első fájástól számítva 28 óra, abból az utolsó 4-5 óra brutális, a végén gátmetszés, szakadás, 3 hetes felépülés, amíg megint rendesen tudtam ülni és járni.
Második szülés első fájástól számítva 3,5 óra, sikeres gátmetszés, szülés után mintha mi sem történt volna sétálgattam, törökülésben ültem, semmi bajom nem volt.
Nem tudom ezek a hiedelmek honnan jönnek. Én egyébként pont az ellenkezőjét hallottam.
Logikus is, hiszen egyszer már szültél, egyszer már "be volt járatva az út".
Nekem gyorsabb és könnyebb volt a második szülés, de persze állítólag az is számít, hogy mennyi idő telt el a kettő közt. Nekem 2 év.
Nekem is mindenki ezt mondta, hogy gyorsabb, de jobban fáj, az indított szülésre is azt mondták, hogy sokkal rosszabb.
Na nekem a másodikat indították, bár 1 órával gyorsabb volt, de sokkal jobban fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!