Szülés után hány napot kell korházba tölteni? Természetes szülés,császár? Még annyi,hogy hazahozós ruha babának mik legyenek?Február végére vagyok kiírva.
Huvelyi szules utan 2-3 nap, ez korhazfuggo. Csaszar altalaban 5 nap.
En 4 napot voltam, de csak mert volt egy kis komplikacio a szulesem utan, igy bent tartottak plusz egy napot megfigyeles miatt. Marciusban szultem, hosszu body, rugi, sapka es hordozoba kotheto takaroval vittuk haza a babat, mert autoval mentunk.
Nekem a hazahozós ruhája a tavaly február végi fiamnak téli overál, rugdalózó, alatta body volt.
Nálunk 3 napot kellett bent tölteni. Én szombat hajnalban szültem, kedd délelőtt mentünk haza. Ha szombat este 6 után szültem volna, akkor csak szerdán.
Császárom szerda reggel volt
Pénteken hazaengedtek
Szülés után 2 éjszaka általában.
Overál a legjobb, könnyen ráadod, body, aztán vékonyabb v vastagabb rugi aznapi időjárástól függően. Sapka újszülöttre mindig kell utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!