Babona és hiedelem az, hogy terheségek szülések minden öröklödik anyárol lányára?
Terhességek,öröklődik,anyáról,vesszőhiányok.
Illetve eléggé értelmetlenül raktad össze a mondatot.
Szívesen.
Hát ha én nem szülök soha, akkor a lányom is nehezen fog, ebben teljesen igazad van.
Amúgy gondold végig, mit akarsz kérdezni, mielőtt felteszed, így nehéz érdemben válaszolni.
Nálunk nem volt ilyen. A nagymamáim és az anyukám sem voltak hányósak, anyám viszont kifejezetten sokat szenvedett a bátyámmal is és velem is, mindketten 20+ óra vajúdás után lettünk meg, míg nekem könnyű és gyors szülésem volt már elsőre is. Szerintem ez alkati kérdés, amit vagy megörökölsz, vagy nem, de nem ilyen egyértelmű azért.
Ez csak babona, anyum a terhesség alatt nem volt rosszul viszont, 18 órát vajúdott velem és azt végig hányta. Nehezen is szült meg nagyon.
Én mind a 2 terhességemmel rosszul voltam végig, de az egyik gyerekem 6 a másik 3 óra alatt lett meg vajúdással mindennel együtt. Könnyen szültem viszonylag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!