Miiben másabb fiús terhesség,és a lányos terheség hasban csak 1 baba esetében?
Fiú sokkal erősebben rugdalozott a hasamban.
/ ugyanott tapadt a lepény, mint a lánnyal/
Hasam más formájú lett.. ki tudja miért a klasszikus fiú hasam volt, a lánnyal meg klasszikus lány: pesig szerintem is babona
Nekem tipikus fiús terhességem volt.
Fiús csúcsos has
Szép bőr
Sokat fogytam, nem híztam szinte semmit
Nem ettem édeset
És lányom lett!
Fiúval az elején allando hányinger. Lánnyal semmi.
Fiúval fogytam a végére a lánnyal +26kilo. A fiammal savanyut kívántam a lányommal az edeset. (Nem csoda, hogy golyó méretűre ragadtam)
A lányommal úgy néztem ki terhesen mint egy bojler, a fiammal szép kerek hasam volt.
A lányommal vizesedtem a fiammal nem, a fiammal cukros vtam (első terhesség) a lányommal nem. A fiammal állandóan bakteriális fertozesem volt a lányommal candida.
1. Lány: 55kg 74 kg lettem. Semmi hányinger semmi rosszullét ellenben szülés utáni komplikáció (bár ez akarmitol lehet) termeszetes szülés
Szülés után 3 nappal 62 kg voltam már (bár ez a komplikació miatt is lehetett)
2. Fiú: 55kg - 75 kg sok víz
Hasam ugyanolyan alakra akármire. Semmi rosszullét
Annyi,hogy rengeteg magzatvizem volt. Indított szülés toxémia gyanú miatt
65 kg voltam szülés után, utána 2-3 hétben lement a maradék víz is.
3. Terhesség Fiú 55kg most 38. Betoltott héten 70,5kg
Eleinte puffadás, de nagyon durván. Néha valami “émelygés” bár amint abbahagytam a terhesvitamin szedését reggel elmúlt.
Azt mondják most nagyon fiús hasam van.
Szóval igazából nem sok különbség van szerintem, a két fiú között majdnem több különbség volt eddig, mint a lány fiú között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!